Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rabla pentru electrocasnice. Care este finantarea pentru masini de spalat rufe, frigidere si aparate de aer conditionat. Cum se acceseaza programul

Adevărul Adevărul,
Rabla pentru electrocasnice. Care este finantarea pentru masini de spalat rufe, frigidere si aparate de aer conditionat. Cum se acceseaza programul

Ministerul Mediului a publicat, pe website-ul institutiei, proiectul de Ordin de ministru pentru aprobarea ghidului de finantare a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic Rabla pentru electrocasnice. continuă pe Adevărul

Programul Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor primi vouchere intre 200 si 400 lei pentru inlocuirea echipamentelor vechi

Romanii ar putea primi vouchere cu valori intre 200 si 400 de lei daca decid sa isi inlocuiasca un echipament electrocasnic vechi cu unul nou, cu consum redus de energie, in cadrul programului Rabla pentru.

Rabla pentru electrocasnice: ce poti sa cumperi cu banii de la Guvern

Programul Rabla pentru electrocasnice e aproape de lansare si e bine sa stii ce iti vei putea lua cu voucherele de la Guvern. Ministerul Mediului a publicat deja proiectul pentru dezbatere publica. Daca inca ai nelamuriri cu privire la modul in care ai putea sa-ti schimbi frigiderul sau masina de spalat vechi, citeste acest articol.

Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Panica printre cei care vand masini second hand! Inspectorii antifrauda verifica comertul cu masini la mana a doua pentru prevenirea fraudelor cu TVA, conform unui comunicat de presa al ANAF. Continuarea.

Care este ADEVARUL despre pozele cu Andreea ESCA: Fanii sunt SOCATI!

Andreea Esca a sustinut ca nici nu concepe sa-si modifice vreo fotografie postata pe Internet, pentru ca nu-si permite sa-si pacaleasca publicul pe care il are alaturi de peste 25 de ani. Nu.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Vorbind despre sondajul intern prezentat de contestatarii lui in CEx-ul PSD, Dragnea spune ca partidul este la 33-35%, iar el este sub scorul partidului, dar asa era si in februarie 2016, si apoi am castigat la parlamentare cu un scor istoric. emisiunea este in desfasurare.

Pokemon GO devine unul dintre putinele jocuri pentru smartphone care depaseste relativ rapid pragul de doua miliarde dolari ncasari

Pokemon Go, jocul creat de compania Niantic Labs, a devenit printre putinele care au dpasit pragul de doua miliarde de dolari incasari in sub doi ani si jumatate din momentul lansarii. Japonia este tara unde jocul a obtinut cele mai mari venituri, iar SUA locul cu cele mai multe descarcari.

Povestea unui fake news. PRO TV si Moise Guran, tinta criticilor dupa ce au sustinut ca 4,3 milioane de romani sunt inactivi. Care este adevarul (FOTO)

PRO TV si stirileprotv. ro au devenit tinta criticilor, dupa publicarea unui material cu titlul Romanii care stau degeaba. Din ajutoare sociale si alocatii iau cat ar lua daca ar munci cu ziua. Reportajul vo.

O noua sedinta la PSD, la doar cateva zile dupa ce Dragnea a scapat de demisie: Care este ordinea de zi

Social-democratii se reunesc, din nou, la doar 3 zile dupa ce Liviu Dragnea a triumfat in Comitetul Executiv in care s-a dezbatut cererea de demisie depusa de mai multi lideri importanti. Luni, cu incepere.

Cand vor strange bancile straine latul pentru patriotii care conduc Romania?

Patriotismul declarat de reprezentantii tuturor guvernelor din ultimii 30 de ani nu i-a impiedicat sa adopte politici economice dezastruoase, care au golit pana si speranta din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )