Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Progres la unul dintre cele mai importante proiecte din infrastructura din Romania

Antena3 Antena3,
Progres la unul dintre cele mai importante proiecte din infrastructura din Romania

Lucrarile la Centura Ocolitoare a Bacaului avanseaza, arata CNAIR. continuă pe Antena3

A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

Unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, Vitalie Neaga, specialist in Anestezie si Terapie Intensiva si in Boli infectioase, a murit la varsta de 48 de ani. Acesta a fost gasit mort in casa, intins.

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

Teapa care face victime pe internet: bilete false vandute pentru unul dintre cele mai tari festivaluri

Daca un eveniment e popular, atunci sigur se va gasi cineva care sa incerce sa tepuiasca pe cineva. Asa se intampla cu Burning Man, festivalul fenomen din Statele Unite ale.

Escrocherie cu bilete false la unul dintre cele mai exclusiviste festivaluri

Festivalul Burning Man, care se desfasoara an de an in desertul Nevada, incepe sa vanda oficial bilete de pe 26 februarie. Cu toate acestea, un site fals reuseste sa ii pacaleasca pe cei care vor sa ajunga la festival, cu un pret de doua ori mai mic.

Subiectele zilei: Scandal in PSD pentru sefia ASF, ciolanul de 15.000 de euro. Ponta negociaza un post pentru tata-socru; O pana de curent de un minut a afectat emisia TVR. Tehnicienii vorbesc de una dintre cele mai grave avarii de dupa 1989

Viata intr-un centru de stat: La spalat baia, pe post de incurajare a atasamentului. in decembrie, apareau imagini dintr-un centru de stat pentru ingrijirea persoanelor. Tot mai multi studenti straini invata in Romania. Pentru ca tinerii romani pleaca in numar mare la facultati de top din Europa, universitatile din tara se orienteaza catre tari.

Ungaria si Romania au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana in luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.

Euronews, despre cele mai proaste trenuri din Europa: Romania si Bulgaria se afla pe ultimele locuri

Exista un sector din Europa in care pe brazda, acum decolorata, a fostei Cortine de Fier, este sapat un semn adanc intre cele doua emisfere ale Vechiului Continent: calea ferata. in unele tari, panoul cu orarul trenurilor este un adevarat lux. in tari precum Bulgaria sau Romania, circula zilnic trenuri de mana a doua sau a treia, aruncate la inceputul anilor 2000 de caile ferate franceze, engleze, germane sau daneze.

Cu ce se ocupa Giani din Las Fierbinti, atunci cand nu este la filmari. Imagini cu Constantin Dita

Marea majoritate a fanilor il stiu pe Constantin Dita din serialul Las Fierbinti, difuzat de Pro TV, si ajuns deja la al saisprezecelea sezon, in rolul lui Giani. Toata Romania se uita la el de fiecare data cand apare in Las Fierbinti, dat fiind faptul ca este unul dintre cele mai iubite personaje din serial, .

Enigmele antice ale raului Mures. Orasul preistoric urias, tinutul agatarsilor si cele mai vechi scrieri

Valea raului Mures, un fluviu cunoscut din Antichitate care scalda tinuturile Romaniei si ale Ungariei, a pastrat urmele unora dintre cele mai vechi civilizatii din Europa.

inscrieri online la YCombinator 2020, acceleratorul de startup-uri legendar din SUA

Antreprenori din toata lumea, inclusiv din Romania, sunt asteptati sa se inscrie online la YCombinator, unul dintre cele mai mari acceleratoare de afaceri americane, care a lansat marti o noua sesiune de aplicatii, pentru ciclul de finantare a startup-urilor din vara 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )