Libnet.ro
UNICEF

18:15

Euronews, despre cele mai proaste trenuri din Europa: Romania si Bulgaria se afla pe ultimele locuri

Hotnews Hotnews,
 Euronews, despre cele mai proaste trenuri din Europa: Romania si Bulgaria se afla pe ultimele locuri

Exista un sector din Europa in care pe brazda, acum decolorata, a fostei Cortine de Fier, este sapat un semn adanc intre cele doua emisfere ale Vechiului Continent: calea ferata. in unele tari, panoul cu orarul trenurilor este un adevarat lux. in tari precum Bulgaria sau Romania, circula zilnic trenuri de mana a doua sau a treia, aruncate la inceputul anilor 2000 de caile ferate franceze, engleze, germane sau daneze. continuă pe Hotnews

Enigmele antice ale raului Mures. Orasul preistoric urias, tinutul agatarsilor si cele mai vechi scrieri

Valea raului Mures, un fluviu cunoscut din Antichitate care scalda tinuturile Romaniei si ale Ungariei, a pastrat urmele unora dintre cele mai vechi civilizatii din Europa.

Cele mai devastatoare epidemii din istorie. Drumul sumbru de la Moartea neagra la coronavirusul chinezesc

Epidemia izbucnita in China la sfarsitul lui 2019 nu este nici pe departe cea mai rea molima care a chinuit omenirea de-a lungul existentei sale. Deocamdata, coronavirusul nici macar n-a ajuns in top 100 al celor mai mortale boli molipsitoare.

Sport Report: Messi? Ronaldo? Neymar? Fotbalistii din Europa cu cele mai mari salarii

Revista franceza L700;equipe a publicat raportul sau anual cu cei mai bine platiti fotbalisti din Europa, cu Messi pe primul loc al clasamentului. Lionel Messi castiga aproape dublu fata de Cristiano Ronaldo, superstarul brazilian Neymar si unul de la Manchester United fiind si ei printre cei 13 jucatori cu cele mai mari salarii de pe continent.

Subiectele zilei: Scandal in PSD pentru sefia ASF, ciolanul de 15.000 de euro. Ponta negociaza un post pentru tata-socru; O pana de curent de un minut a afectat emisia TVR. Tehnicienii vorbesc de una dintre cele mai grave avarii de dupa 1989

Viata intr-un centru de stat: La spalat baia, pe post de incurajare a atasamentului. in decembrie, apareau imagini dintr-un centru de stat pentru ingrijirea persoanelor. Tot mai multi studenti straini invata in Romania. Pentru ca tinerii romani pleaca in numar mare la facultati de top din Europa, universitatile din tara se orienteaza catre tari.

ORBAN, DESPRE AUDIERI: Ministrii nostri au aratat foarte clar ca au cele mai bune solutii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca ministrii pe care i-a propus au raspuns foarte bine la intrebarile care le-au fost puse si au aratat ca au cele mai bune solutii.

APADOR-CH: Romania respecta si nu prea condamnarile CEDO. Care sunt cele mai ascultatoare tari

Nu toate deciziile CEDO in urma unor procese sunt implementate in tarile din Europa ce trebuie sa respecte prevederile acestei structuri. Romania se afla aproape de media europeana a deciziilor CEDO neimplementate.

Antena 1 si Kanal D, cele mai tari emisiuni pe YouTube. Cifrele sunt uriase

Televiziunea traditionala nu mai atrage la fel de multi privitori ca in urma cu cativa ani, dar emisiunile Antena 1 si Kanal D fac bani din YouTube. Indiferent care sunt emisiunile tale preferate de la TV, nu trebuie sa astepti mult pana cand apar pe YouTube, integral sau impartite pe bucati. Streamingul online a devenit .

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Top 10 Cele Mai Frumoase Destinatii pentru Luna de Miere in 2020

Pentru tinerii casatoriti, luna de miere ar trebui sa fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viata lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinatiei in care sa petreci luna de miere este foarte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )