Libnet.ro
UNICEF

15:00

Proiect de 10 milioane de euro pentru transport public ecologic la Aiud. S-a contractat realizarea proiectului tehnic

Adevărul Adevărul,
Proiect de 10 milioane de euro pentru transport public ecologic la Aiud. S-a contractat realizarea proiectului tehnic

Primaria Aiud a finalizat recent procedura de achizitie de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie, respectiv asistenta tehnica din partea proiectantului, pentru obiectivul de investitii Transport public ecologic in municipiul Aiud. continuă pe Adevărul

Noi linii de autobuz spre trei comune de langa Buzau, anuntate de operatorul de transport public local

Autobuzele din orasul Buzau vor ajunge si in comunele Ulmeni, Costesti si Gheraseni. Societatea de transport local are deja masinile necesare, iar intocmirea documentatiei de aderare la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitatra, ultima etapa a demersului, este in curs de finalizare.

UTI Grup a implementat la Magistrala 5 de metrou sisteme in valoare de 59 milioane euro

UTI Grup a finalizat lucrarile la Magistrala 5 de metrou unde a instalat o infrastructura de echipamente si de tehnologie de ultima generatie in valoare de 59 milioane euro.

Granturi de un miliard de euro pentru firme: platforma este LIVE. Cum poti obtine banii

Platforma unde se pot inscrie firmele care doresc sa obtina granturi in valoare totala de un miliard de euro a devenit operationala marti, 15 septembrie, de la ora 10:00, a anuntat Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Schema privind 2.000 euro pentru societatile fara salariati si termenul pentru depunerea cererii - Adrian Benta

Prin OUG nr. 1302020, a fost aprobata suma de aproximativ 1 miliard de euro proveniti din fonduri europene, pentru ajutarea IMM urilor, aminteste consultantul Adrian Benta, avand in vedere ca recent s-a publicat schema in Monitorul oficial.

MAE: Romania a acordat 100.000 de euro pentru sprijinirea societatii civile si a presei independente din Belarus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transferat, marti, din bugetul pentru asistenta pentru dezvoltare si asistenta umanitara pentru anul 2020, gestionat de MAE si Agentia de Cooperare Internationala pentru Dezvoltare RoAid), o contributie financiara voluntara in valoare de 100. 000 de euro pentru sustinerea societatii civile si a presei independente din Belarus.

Fonduri europene de aproape 1 miliard euro pentru IMM, PFA, ONG: S-a anuntat adresa web la care se va aplica. Cand incepe inscrierea. Descarca proiectele de proceduri

Statul a anuntat adresa web la care urmeaza sa se deschida sistemul informatic prin care firmele mici si mijlocii, persoanele fizice autorizate si alti beneficiari vor putea sa se inscrie pentru a cere fondurile europene de aproape 1 miliard de euro pentru relansare economica. inscrierea se va face in 2 etape.

Cel mai mare santier de dezvoltare mixed-use este la Iasi. IULIUS avanseaza cu Palas Campus, o investitie de regenerare urbana de 120 de milioane de euro

Iasul continua sa avanseze in topul pietelor office din Romania. O singura investitie, de peste 120 de milioane de euro, realizata de compania IULIUS, va livra in urmatorii doi ani inca 60. 000 mp de spatii de birouri premium. Palas Campus, un concept mixt in sine, va fi cea mai mare cladire de birouri din tara. Astfel, polul de business regional creat in centrul orasului prin ansamblul Palas, primul proiect mixed-use realizat la noi in tara, va ajunge la o suprafata inchiriabila de peste 135. 000 mp spatii de birouri clasa A. La fel de important este si faptul ca, prin acest proiect de regenerare urbana, o zona centrala a Iasului Sf. Andrei), subdezvoltata, este redata comunitatii si reintegrata in oras.

Fonduri europene 2020: Peste 38 milioane Euro, disponibili pentru tinerii fermieri. inscrieri pana pe 15 octombrie

Statul invita tinerii fermieri sa solicite, pana pe 15 octombrie 2020, fondurile europene de cate 40. 000 de euro sau 50. 000 de euro, in conditiile in care nu s-au consumat nici 5 milioane de euro din bugetul de 43 de milioane de euro alocat apelului de proiecte pe anul 2020.

Cea mai mare platforma de comert online din Polonia, Allegro, estimata la o valoare de 10 miliarde euro

Cea mai mare platforma de comert online din Polonia, Allegro, urmeaza sa se listeze la bursa de la Varsovia la o valoare estimata de 10-12 miliarde de euro, scrie FT, citat de Tech. eu.

Datoria externa a Romaniei a crescut cu aproape 10 miliarde euro in 2020. Investitiile straine sunt de trei ori mai mici

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 9,6 miliarde euro in primele sapte luni ale acestui an, ajungand la 115,5 miliarde euro la finalul lunii iulie, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )