Libnet.ro
UNICEF

12:45

Proiect de 100 de milioane de lei pentru digitalizarea Romaniei

România Liberă România Liberă,
Proiect de 100 de milioane de lei pentru digitalizarea Romaniei

Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si Ministerul Fondurilor Europene au semnat contractul de . continuă pe România Liberă

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Administratia Fondului Cultural National a lansat o sesiune de finantare de 15 milioane de lei pentru proiecte culturale derulate in 2021

Administratia Fondului Cultural National a lansat marti sesiunea de finantare I2021, cu buget de 15 milioane de lei, destinata proiectelor culturale ce se vor derula intre ianuarie si 15 noiembrie 2021.

Decebal Fagadau: Am alocat cinci milioane de lei pentru ca anul scolar sa inceapa in conditii de siguranta. Acest guvern ne-a abandonat

Primarul Constantei anunta ca in sedinta Consiliului Local Municipal care a avut loc luni s-a votat amendamentul prin care 5 milioane de lei au fost alocati catre unitatile de invatamant din municipiu, pentru ca scoala sa inceapa in siguranta pentru copii si cadre didactice.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat pierderi de 27,4 milioane lei in prima jumatate a anului

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administeaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a avut in primul semestru al anului pierderi de 27,4 milioane lei, fata de un profit net de 193,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut, conform news. ro.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a avut in primul semestru pierderi de 27,4 milioane lei

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administeaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a avut in primul semestru al anului pierderi de 27,4 milioane lei, fata de un profit net de 193,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut.

Disputa impozitelor de milioane de lei pentru fabrica de formaldehida de la Kronospan Sebes. De ce nu vrea compania austriaca sa plateasca banii

Disputa juridica dintre Primaria Sebes si compania Kronochem Sebes, pentru milioanele de lei pe care compania austrica le-ar datora la bugtul local, a mai parcurs o etapa.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 CEC Bank a raportat un profit net de 184,4 milioane lei

CEC Bank a incheiat primul semestru din 2020 cu un profit net de 184,4 milioane lei, conform rezultatelor preliminare, neauditate, peste nivelul bugetat.

Fondul Proprietatea a avut pierderi de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea anunta ca a inregistrat pierderi de 848,6 milioane lei in primul semestru al anului, fata de un profit net de 1,68 miliarde lei in perioada similara a anului trecut.

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru din 2020, fata de un profit de 1,68 miliarde de lei inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al companiei transmis azi Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

Grupul Romcarbon a inregistrat o pierdere de 1,64 milioane lei in prima jumatate a anului

Grupul Romcarbon a inregistrat in primul semestru din 2020 o pierdere neta de 1,642 milioane lei, in crestere cu 478. 000 lei comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019, conform datelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )