Libnet.ro
UNICEF

07:15

Proiect de lege USR: alegerile locale sa se intinda pe doua zile. Nu ne putem bate joc nici de votul romanilor si nici de sanatatea lor

Adevărul Adevărul,
Proiect de lege USR: alegerile locale sa se intinda pe doua zile. Nu ne putem bate joc nici de votul romanilor si nici de sanatatea lor

Senatoarea USR Florina Presada a depus un proiect de legepentru desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile. Sper ca toate partidele parlamentare sa inteleaga ca nu ne putem bate joc nici de votul romanilor si nici de sanatatea lor si sa adoptam cat mai curand posibil aceasta propunere, sustine Presada. continuă pe Adevărul

USR propune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, la Senat, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice, scrie Agerpres.

ROBERT CAZANCIUC: Initiativa USR privind organizarea alegerilor locale in doua zile - doar un joc politic

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a calificat, astazi, drept doar un joc politic initiativa legislativa a parlamentarului USR Florina Presada privind organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile.

Ce s-ar putea intampla, de fapt, la alegerile locale. Cum vor vota romanii

In contextul epidemiei de coronavirus, un senator USR a depus un proiect de lege pentru ca alegerile locale 2020 sa se desfasoare pe parcursul a doua zile. Politicianul cere adoptarea cat mai curand a propunerii si cere partidelor parlamentare sa nu-si bata joc de romani si de sanatatea lor. Ce s-ar putea intampla la alegerile .

USR depune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice.

Un partid recent infiintat intra in batalia pentru alegerile locale. Val de plecari din USR catre noua formatiune politica

O noua formatiune politica prinde contur in Romania, chiar inainte de alegerile locale. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), un partid infiintat de activistul George Simion, in septembrie 2019. Cinci consilieri locali de Bucuresti si-au anuntat plecarea din USR, printre care si liderul consilierilor sector 4, membrul fondator al USB si USR, Antonio Andrusceac.

Ce se intampla cu alegerile locale din 27 septembrie. Scenariul lansat de Nelu Tataru

Alegerile locale din luna septembrie s-ar putea desfasura pe durata a doua zile, pentru a evita aglomerarile in sectiile de votare. Aceste esta un scenariu avansat de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, din cauza pandemiei de coronavirus.

PNL si PSD joaca ping-pong cu alegerile locale de frica sa nu deconteze electoral

Liderii PNL, in frunte cu Ludovic Orban, ar vrea organizarea alegerilor in septembrie, eventual in doua zile, insa inrautatirea situatiei din cauza pandemiei i-a facut sa ia in calcul amanarea localelor, sustin surse politice pentru Adevarul. Si baronii PSD ar vrea alegeri amanate, dar Ciolacu nu vrea sa-si asume un vot in Parlament.

Recompensa uriasa pentru o pisica pierduta de doua zile. O femeie ofera 1.000 de euro celui care o gaseste

O femeie din Alba ofera o recompensa uriasa pentru oricine poate da informatii despre pisica familiei care s-a pierdut in urma cu doua zile.

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale. Sunt prevazute cheltuieli de 966.263.000 lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. in anexa, postata pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), a proiectului de Hotarare de Guvern HG) privind.

AEP a lansat in dezbatere publica Ghidul finantarii campaniei electorale pentru alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare privind aprobareaGhidului finantarii campaniei electorale la alegerile locale din 27 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )