Libnet.ro
UNICEF

20:15

USR depune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile

Hotnews Hotnews,
 USR depune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice. continuă pe Hotnews

USR propune un proiect de lege pentru organizarea alegerilor locale in doua zile

Senatorul USR Florina Presada a depus, vineri, la Senat, o initiativa legislativa pentru organizarea alegerilor locale de anul acesta pe parcursul a doua zile, pentru a da posibilitatea cat mai multor alegatori sa voteze, in contextul crizei pandemice, scrie Agerpres.

ROBERT CAZANCIUC: Initiativa USR privind organizarea alegerilor locale in doua zile - doar un joc politic

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a calificat, astazi, drept doar un joc politic initiativa legislativa a parlamentarului USR Florina Presada privind organizarea alegerilor locale de anul acesta in doua zile.

Proiect de lege USR: alegerile locale sa se intinda pe doua zile. Nu ne putem bate joc nici de votul romanilor si nici de sanatatea lor

Senatoarea USR Florina Presada a depus un proiect de legepentru desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile. Sper ca toate partidele parlamentare sa inteleaga ca nu ne putem bate joc nici de votul romanilor si nici de sanatatea lor si sa adoptam cat mai curand posibil aceasta propunere, sustine Presada.

Ce s-ar putea intampla, de fapt, la alegerile locale. Cum vor vota romanii

In contextul epidemiei de coronavirus, un senator USR a depus un proiect de lege pentru ca alegerile locale 2020 sa se desfasoare pe parcursul a doua zile. Politicianul cere adoptarea cat mai curand a propunerii si cere partidelor parlamentare sa nu-si bata joc de romani si de sanatatea lor. Ce s-ar putea intampla la alegerile .

Atac dur al USR-PLUS: Orban a dovedit ca PNL nu a invatat cat ar fi fost nevoie din lectia alegerilor locale din 2016. La fel ca atunci, prezinta sondaje masluite

Alianta USR-PLUS lanseaza un atac dur la adresa lui Ludovic Orban si a PNL, acuzand ca la Constanta liberalii prezinta sondaje masluite in speranta de a-si pacali candidatul, partidul si alegatorii. Reprezentantii USR-PLUS spun ca PNL nu a invatat cat ar fi fost nevoie din lectia alegerilor locale din 2016 si procedeaza la fel ca atunci, cand l-a prezentat pe Catalin Predoiu, candidat la Primaria Capitalei, la 23-26%, el obtinand apoi la alegeri 11%.

Nicusor Dan: Desfasurarea alegerilor locale pe doua sau trei zile ar fi o solutie fericita. Miza scrutinului pentru Bucuresti, a lua 100.000 de euro bani europeni sau a lua 3 miliarde (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, este de parere ca desfasurarea alegerilor locale din 2020 pe un interval de doua sau chiar trei zile reprezinta o solutie.

Marius Necula: Partidul Ecologist a cerut, chiar in doua randuri, amanarea alegerilor locale. Autoritatile au cam scapat lucrurile din mana (VIDEO)

Partidul Ecologist Roman PER) a cerut, chiar in doua randuri, amanarea alegerilor locale, a afirmat Marius Necula, prim-vicepresedintele formatiunii, vineri, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania cu.

Ludovic Orban, legat de amanarea alegerilor locale: Deocamdata nu am aceasta intentie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca e prematur sa ia o decizie in acest moment cu privire la o eventuala amanare a alegerilor locale, prioritara fiind acum situatia provocata de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Partidul Ecologist Roman solicita amanarea alegerilor locale. Marius Necula: Este evident ca politizarea pandemiei sanitare afecteaza populatia

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman reitereaza, joi, solicitarea PER de amanare a alegerilor locale 2020, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )