Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul legilor Justitiei a ajuns la CSM pentru avizare. Este necesara consultarea sistemului judiciar

Adevărul Adevărul,
Proiectul legilor Justitiei a ajuns la CSM pentru avizare. Este necesara consultarea sistemului judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca a primit ieri de la Camera Deputatilor proiectul de modificare a legilor Justitiei si are termen, stabilit de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, pentru remiterea avizului data de 9 noiembrie. Reprezentantii CSM arata ca in acest caz este necesara consultarea sistemului judiciar cu privire la propunerile care fac obiectul initiativelor legislative. continuă pe Adevărul

PSD-ALDE schimba iar proiectul Legilor Justitiei. Cum se va face numirea procurorilor-sefi

Proiectul de modificare a Legilor Justitiei a fost depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor, iar alesii vor ca acesta sa ajunga la vot in plen pe 21 noiembrie. Parlamentarii coalitiei PSD-ALDE au.

Camera Deputatilor a cerut aviz de la CSM pe trei propuneri de modificare a legilor Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat, joi, ca a primit de la Camera Deputatilor o solicitare pentru avizarea, pana pe 9 noiembrie, a trei propuneri legislative privind modificarea si completarea legilor Justitiei.

USR cere retragerea din Parlament a proiectului de modificare a legilor justitiei

Uniunea Salvati Romania se opune introducerii in procedura de urgenta a proiectului de modificare a legilor justitiei in Parlament, iar Ionut Mosteanu a propus din partea USR, in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, ca legile justitiei sa nu intre in procedura de urgenta.

Preotul Necula, slujba la Sibiu pentru Colectiv: Este o lectie grea din care cred ca toti am avut de invatat

Preotul Constantin Necula a spus luni seara, in cadrul slujbei de pomenire oficiata la Sibiu pentru cei disparuti in incendiul de la clubul Colectiv, ca aceasta tragedie care a avut loc acum doi ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )