Libnet.ro
UNICEF

10:00

Proiectul pilot de la o scoala din Bucuresti unde copiii invata folosind realitatea virtuala: Ne dorim sa devina un proiect national de modernizare a scolilor din Romania

Hotnews Hotnews,
 Proiectul pilot de la o scoala din Bucuresti unde copiii invata folosind realitatea virtuala: Ne dorim sa devina un proiect national de modernizare a scolilor din Romania

Elevii de la Scoala Generala nr. 45 Titu Maiorescu au din aceasta toamna unul dintre cele mai moderne laboratoare de informatica din scolile din Romania Smart Lab 4. Peste 1. 000 de elevi vor invata intr-un spatiu utilat cu tehnologii de ultima ora precum imprimante 3D, scannere 3D, roboti educationali digitali, ochelari de realitate virtuala VR. continuă pe Hotnews

Scoala de vara de la Scanteia, locul unde copiii s-au jucat de-a reporterii si de-a actorii. imi e foarte frica sa nu fiu parasit de prieteni

Cativa tineri entuziasti din Bucuresti, care au poposit pentru al doilea an in comuna Scanteia Ialomita), i-au transformat pe copiii din localitate in mici actori si reporteri. Scoala de Vara, cofinantata de Administratia Fondului Cultural National AFCN), a adus fericire in sufletele micutilor care au pus in scena primul spectacol de teatru facut in totalitate de ei si au creat primul ziar al comunei.

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, a fugit din tara. Unde a fost gasit fostul sot al artistei, Cornel Gales

La doi ani de la moartea Ilenei Ciuculetei, viata lui Cornel Gales fostul sot al artistei este total schimbata. Acesta a parasit Romania si traieste pe picior mare in Spania. Imagini cu barbatul au aparut pe internet si au luat prin surprindere pe toata lumea. Ce face Cornel Gales, la doi ani de la .

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate .

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

Masina inghitita de o groapa in asfalt, intr-o intersectie din Bucuresti

Un crater s-a format marti pe strada Dezrobirii din Bucuresti, la intersectia Gorjului, dupa ce s-a surpat asfaltul. O masina a cazut in groapa aparuta din senin, insa nimeni nu a fost ranit, scrie Mediafax.

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet .

Primarul din Comarnic ar vrea sa introduca viniete pentru masinile din Bucuresti si Ilfov De ce nu poate fi totusi aplicata masura

Primarul orasului Comarnic, una dintre localitatile puternic afectate de traficul de pe Valea Prahovei, ar dori sa introduca o taxa de acces vinieta pentru masinile din Bucuresti si Ilfov, similar cum primaria Capitalei doreste sa taxeze toate masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov. Contactat de HotNews. ro, secretarul orasului a precizat insa ca administratia locala nu poate lua o astfel de masura intrucat DN1 nu tine de Comarnic, ci de Compania de Drumuri Nationale.

Momente de groaza in Parcul Tineretului din Bucuresti. Un barbat inarmat cu cutite a alergat doi copii

Un barbat inarmat cu cutite care a alergat doi copii in Parcul Tineretului a fost prins de catre politistii locali, a informat, miercuri, Politia Locala a Municipiului Bucuresti. Doi copii au.

Alina are 24 de ani si a disparut de la locul de munca fara urma. Fata e din Bucuresti, iar familia o cauta disperata

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei tinere care a plecat la serviciu, pe 19 august, de la domiciliul din sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Persoana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )