Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragonul Rosu se inchide temporar, din cauza coronavirus

Adevărul Adevărul,
Dragonul Rosu se inchide temporar, din cauza coronavirus

Dragonul Rosu se inchide pana pe 23 martie. Administratia Zonei Comerciale a anuntat ca a decis suspendarea activitatii comerciale incepand de luni, 16 martie, pentru a preintampina raspandirea infectiei cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Festivalurile Tomorrowland si Coachella, anulate din cauza Coronavirus! Ce se va intampla cu Untold si Neversea?

Daca editia de iarna a celebrului Festival Tomorrowland din Franta a fost anulata din cauza Coronavirusului, iata ca si organizatorii Coachella iau in calcul posibilitatea amanarii. Ce se va intampla insa cu Untold si Neversea? .

ANUL ACESTA Cererea globala de titei va stagna, din cauza coronavirus

Cererea globala de titei va stagna, anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19), care ar urma sa afecteze economiile din diverse regiuni, a anuntat, ieri, Organizatia Statelor Producatoare de Petrol, in raportul sau anual, transmit Reuters si DPA, conform Agerpres.

Traian Basescu cere decretarea starii de urgenta in tara din cauza coronavirus

Traian Basescu a declarat ca raspandirea noului coronavirus impune decretarea starii de urgenta, iar.

Tenis de masa: Openul Japoniei, amanat din cauza coronavirus

Federatia internationala de tenis de masa ITTF) a anuntat ca a amanat Openul Japoniei din circuitul.

Riscuri pentru firmele ai caror angajati lucreaza de acasa din cauza coronavirus

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender au trasat o serie de recomandari menite sa asigure ca munca de acasa a angajatilor care lucreaza pe calculator se desfasoara fara probleme de securitate pentru companiile angajatoare.

Donald Trump a declarat stare de urgenta in Statele Unite ale Americii din cauza coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat stare de urgenta, astazi, din cauza coronavirus.

Domeniul economic care se prabuseste cu 44% din cauza coronavirus. Oficial: Va ajunge la 70-75%. Este imposibil sa nu dam oameni afara

Romania are deja o cadere in turism de 44% si va ajunge la 70-75%, ceea ce e insuportabil, a declarat la Digi24 Calin Ile, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania. El a atras atentia asupra situatiei dificile in care se afla sectorul turistic si hotelier si a cerut ajutorul Guvernului.

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )