Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Antena3 Antena3,
Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Mii de persoane au iesit in strada in Capitala pentru a protesta fata de modul in care autoritatile si-au indeplinit atributiile in cazul tragediei din Caracal. Aproximativ 30. 000 de oameni s-au. continuă pe Antena3

Reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei, chemati luni la audieri dupa tragedia din Caracal

Comisia de Aparare din Camera Deputatilor ii cheama luni la audieri pe reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei.

Reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei, chemati in Comisia de Aparare dupa tragedia din Caracal

Comisia de Aparare din Camera Deputatilor ii cheama luni la audieri pe reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei.

Film despre tragedia din clubul Colectiv, primul documentar romanesc selectat la Festivalul de Film de la Venetia

Documentarul Colectiv, ce spune povestea primului an de dupa tragedia din clubul bucurestean in care si-au pierdut viata 64 de tineri, a fost selectat in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia. Este primul documentar romanesc selectat la festivalul de la Venetia.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Ludovic Orban: Incredibil tupeul Vioricai Dancila fata de tragedia din Caracal. Tocmai PSD, condus astazi de ea, a actionat in favoarea infractorilor, in mod sistematic, schimband legislatia

Liderul PNL Ludovic Orban o acuza pe Viorica Dancila ca da dovada de un cinism incredibil fata de tragedia din Caracal, afirmand ca premierul afiseaza o falsa empatie publica, intrucat nu s-a delimitat in niciun moment clar, fara tagada, de toata politica dusa de PSD pentru protejarea infractorilor. Nu poti sa vii in fata romanilor dupa o astfel de tragedie, ca sef al Guvernului si liderul majoritatii parlamentare, sa sustii ca este nevoie de un referendum pentru inasprirea pedepselor, cand tocmai tu ai favorizat fenomenul infractional si ai timorat magistratii, spune Orban.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS, ANCOM si Ministerul Comunicatiilor au esuat in a implementa o solutie gratuita de imbunatatire a localizarii apelurilor 112 care se putea dovedi salvatoare in acest caz

Autoritatile romane s-au dovedit inca odata neputincioase in a interveni si a salva vieti. Dupa tragedia din Apuseni, elicopterul prabusit in lacul Siutghiol, acum o fata de 15 ani care a sunat la 112 si a .

Sora Aurei Ion, studenta care si-a pierdut viata in tragedia din Apuseni: STS minte cand da vina pe companii. E obligat sa obtina localizarea

Cazul fetei disparute din Caracal a readus in prim-plan balbaiala autoritatilor privind tragedia din Muntii Apuseni. in 2014, un avion de mici dimensiuni, care avea la bord un echipaj medical, s-a prabusit.

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Iohannis, revoltat dupa tragedia din Caracal. Presedintele cere ancheta in CSAT. Vinovatii trebuie aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat si revoltat de tragedia petrecuta la Caracal. Seful statului va cere o ancheta in sedinta de marti a CSAT, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )