Libnet.ro
UNICEF

20:30

Propunere CSM: Pedepse mai mari, de pana la 25 de ani, pentru traficantii de minori

Antena3 Antena3,
Propunere CSM: Pedepse mai mari, de pana la 25 de ani, pentru traficantii de minori

Pedepsele pentru cei care sunt gasiti vinovati de trafic de persoane sau trafic de minori ar putea ajunge pana la 25 de ani, in cazul in care victima moare sau se sinucide, potrivit propunerilor CSM de modificare. continuă pe Antena3

Cei mai mari oameni de stiinta romani: Inventiile fara de care lumea ar fi aratat altfel

Cei mai mari oameni de stiinta romani au avut o contributie insemnata in tehnologia, medicina si aviatica internationala. Pe cativa ii stii, cu siguranta, cum ar fi Henri Coanda sau Ana Aslan, dar ca ei sunt multi alti romani ale caror creatii intra in istorie. Cei mai mare oameni de stiinta romani s-au remarcat mai [].

Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile cu administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de runde de negocieri esuate in ultima perioada.

Galati: Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile sindicate-administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de.

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

Horia Georgescu: Raportul MCV, cel mai bun din existenta ANI

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat pentru B1TV ca raportul MCV din acest an este cel mai bun din existenta ANI.

Propunere CSM: Pedepsele pentru traficul de persoane sau minori ar putea ajunge la 25 de ani

Pedepsele pentru cei care sunt gasiti vinovati de trafic de persoane sau trafic de minori ar putea ajunge pana la 25 de ani, daca victima moare sau se sinucide, potrivit propunerilor CSM de modificare a Codului penal. in prezent, traficul de persoane sau de minori se pedepseste cu cel mult 12 ani.

Propunere CSM: Traficul de persoane, pedepsit cu 25 de ani de inchisoare

Pedepsele pentru cei care sunt gasiti vinovati de trafic de persoane sau trafic de minori ar putea ajunge pana la 25 de ani, daca victima moare sau se sinucide, potrivit propunerilor CSM de modificare a Codului penal.

Costurile de finantare ale Greciei, tot mai mari

Costurile de finantare ale Greciei au continuat sa creasca ieri, randamentele obligatiunilor de referinta - cele cu maturitatea la zece ani - atingand cel mai ridicat nivel din iulie 2013 pana acum, pe fondul ingrijorarilor create de masurile economice anuntate de noul premier Alexis Tsiparis. Investitorii se tem ca aceste masuri ar putea pune in pericol acordurile Greciei cu creditorii internationali.

Creatorul uneia dintre cele mai mari inventii din secolul XX a murit: Cine a fost Charles Townes

Numele Charles Townes poate nu-ti spune multe, dar el este inventatorul uneia dintre minunile tehnicii din istoria omenirii. La mijlocul secolului al XX-lea el a creat laserul, folosit in tot felul de domenii in prezent. Charles Townes a murit recent la varsta de 99 de ani. Charles Townes a castigat in 1964 premiul Nobel in [].

VIDEO Pacea de la Crucea intre mineri si ministrul Energiei: salarii si pensii mai mari pentru angajatii minei de uraniu

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a ajuns la Mina de Uraniu de la Crucea pentru a negocia cu cei peste 500 de mineri care timp de o saptamana au refuzat sa intre in subteran. Dupa cateva ore de discutii, ortacii si ministrul Gerea au semnat un armistitiu in zece puncte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )