Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai mari oameni de stiinta romani: Inventiile fara de care lumea ar fi aratat altfel

Playtech Playtech,
Cei mai mari oameni de stiinta romani: Inventiile fara de care lumea ar fi aratat altfel

Cei mai mari oameni de stiinta romani au avut o contributie insemnata in tehnologia, medicina si aviatica internationala. Pe cativa ii stii, cu siguranta, cum ar fi Henri Coanda sau Ana Aslan, dar ca ei sunt multi alti romani ale caror creatii intra in istorie. Cei mai mare oameni de stiinta romani s-au remarcat mai []. continuă pe Playtech

AVALANSA la Balea Lac. Mai multi oameni au fost prinsi sub zapada

O avalansa a avut loc in zona Balea Lac. Mai multi oameni au fost prinsi sub zapada. Mai exact, patru persoane au fost prinse sub zapada. Dintre acestea, trei au fost recuperate la scurt timp, a.

Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile cu administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de runde de negocieri esuate in ultima perioada.

Galati: Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile sindicate-administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de.

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

Fetite din China sunt santajate de colegele mai mari sa faca sex cu oficialii guvernamentali

Bande de fete din scolile chineze sunt angajate de oameni de afaceri sa santajeze colegele mai mici pentru a-si vinde virginitatea oficialilor guvernamentali. Mogulii chinezi incheie din ce in ce mai multe aranjamente pentru favoruri sexuale acordate liderilor de partid corupti, se arata in rapoarte citate de Daily Mail.

VIDEO Pacea de la Crucea intre mineri si ministrul Energiei: salarii si pensii mai mari pentru angajatii minei de uraniu

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a ajuns la Mina de Uraniu de la Crucea pentru a negocia cu cei peste 500 de mineri care timp de o saptamana au refuzat sa intre in subteran. Dupa cateva ore de discutii, ortacii si ministrul Gerea au semnat un armistitiu in zece puncte.

Propunere CSM: Pedepse mai mari, de pana la 25 de ani, pentru traficantii de minori

Pedepsele pentru cei care sunt gasiti vinovati de trafic de persoane sau trafic de minori ar putea ajunge pana la 25 de ani, in cazul in care victima moare sau se sinucide, potrivit propunerilor CSM de modificare.

Cei mai buni primari din Romania. Cine au fost gospodarii vizionari care ne-au lasat mostenire orase moderne

De-a lungul timpului, Romania s-a schimbat considerabil datorita unor oameni mai putin cunoscuti care au reusit sa transforme radical fiecare oras in parte. Adevarul va prezinta realizarile primarilor care au reusit sa modernizeze Romania.

Costurile de finantare ale Greciei, tot mai mari

Costurile de finantare ale Greciei au continuat sa creasca ieri, randamentele obligatiunilor de referinta - cele cu maturitatea la zece ani - atingand cel mai ridicat nivel din iulie 2013 pana acum, pe fondul ingrijorarilor create de masurile economice anuntate de noul premier Alexis Tsiparis. Investitorii se tem ca aceste masuri ar putea pune in pericol acordurile Greciei cu creditorii internationali.

Unul dintre cei mai buni primari ai Romaniei, edilul care a transformat Botosaniul dintr-un targ medieval in oras modern : aceasta fire de estet subtil

Din 1864 pana in prezent municipiul Botosani a fost condus de zeci de primari. Dintre acestia cel mai important edil, este considerat de istorici, boierul Teodor Boyan, despre care si Nicolae Iorga spunea ca a transformat orasul dintr-un targ medieval intr-una dintre cele mai frumoase si moderne urbe ale Moldovei din secolul al XIX lea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )