Libnet.ro
UNICEF

19:45

Propunere surpriza pentru Uniunea Europeana. Ce vrea Marea Britanie sa faca post-Brexit

Antena3 Antena3,
Propunere surpriza pentru Uniunea Europeana. Ce vrea Marea Britanie sa faca post-Brexit

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat vineri ca guvernul sau, divizat in privinta iesirii din UE, a reusit sa ajunga la o pozitie comuna in favoarea crearii unei zone de liber schimb intre Re. continuă pe Antena3

EFSA: Porumbul congelat din Ungaria, sursa probabila a contaminarii cu bacteria care afecteaza Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia si Marea Britanie / 47 de mbolnaviri raportate, inclusiv 9 decese

Porumbul congelat si posibil alte legume congelate sunt sursa probabila a contaminarii cu bacteria Listeria Monocytogenes care afecteaza Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia si Marea Britanie, se arata intr-un comunicat publicat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara EFSA), citeaza Agerpres.

Marea Britanie: O femeie si-a vandut toata averea pentru a-si organiza inmormantarea. Ce a aflat la putin timp dupa

Julie Shann, o femeie de 55 de ani din Marea Britanie trece prin momente grele dupa ce i-a vandut toata averea pentru ca doctorii i-au spus ca este pe moarte. Britanica si-a vandut pana si bijuteriile.

Lege noua pentru casatoriile din Uniunea Europeana. Vor fi interzise...

Deputatii europeni au cerut miercuri interzicerea in Uniunea Europeana a casatoriilor intre minori si a celor fortate, cu o varsta minima obligatorie de 18 ani stabilita in intreg blocul comunitar,.

Trump a trimis scrisori mai multor state membre NATO, printre care si Marea Britanie, pentru a creste cheltuielile n domeniul Apararii

Administratia Trump a inclus Marea Britanie, cel mai loial aliat al Washingtonului in razboaiele din Irak si Afganistan, printre tarile carora le-a trimis scrisori pentru a le mustra pentru ca investesc prea putini bani in Aparare, relateaza Reuters. Printre liderii statelor membre NATO care au primit scrisori pentru a majora cheltuielile in domeniul Apararii se mai afla Germania, Norvegia, Canada si Belgia.

Marea Britanie va interzice terapia de conversie pentru persoanele din comunitatea LGBT

Marea Britanie a anuntat marti un plan de actiune pentru a combate discriminarea fata de comunitatea LGBT lesbiene, gay, bisexual, transgender) care include si o legislatie prin care se va interzice terapia de conversie, scrie AFP, potrivit News. ro.

TRAGEDIE in Marea Britanie: Un student la medicina s-a SINUCIS dupa un mesaj pe Facebook

Un student al Facultatii de Medicina din Swansea, Marea Britanie, s-a sinucis dupa ce a publicat din greseala, pe o retea sociala, un mesaj privat. Potrivit autoritatiilor mesajul continea informatii.

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Marea Britanie

Wizz Air a lansat o noua ruta din Cluj-Napoca spre Birmingham. Acesta va fi al treilea oras din Marea Britanie spre care compania ofera conexiune directa din Cluj, dupa Londra Luton si Doncaster/Sheffield.

Marea Britanie S-a CUTREMURAT! Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea de 3,0 a avut loc in regiunea Crawley, Marea Britanie. De asemenea, seismul s-a resimtit si in regiunile Surrey si Sussex, informeaza stiripesurse. ro. Astfel,.

Ambasadorul Paul Brummell, reactie la condamnarea lui Dragnea: in Marea Britanie, politicienii care au fost condamnati au demisionat

Ambasadorul Marii Britanii in Bucuresti, Paul Brummell, a refuzat sa comenteze decizia de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea. A precizat, totusi, ca in Marea Britanie politicienii condamnati penal au.

Un roman din Marea Britanie si-a ucis seful in prima zi de munca. Agresorul a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul care si-a ucis seful in prima zi de munca a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Superiorul sau, Masoud Esmailian in varsta de 46 de ani a fost gasit de politisti, pe 28 aug.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )