Libnet.ro
UNICEF

06:45

Propunerea de infiintare a unei comisi de ancheta privind pesta porcina a fost respinsa

Antena3 Antena3,
Propunerea de infiintare a unei comisi de ancheta privind pesta porcina a fost respinsa

Plenul Camerei a respins, miercuri, cu 122 de voturi pentru, 137 impotriva si doua abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii de ancheta privind verificarea modului prin care autoritatile statului ro. continuă pe Antena3

Deputatii Puterii au respins infiintarea unor comisii de ancheta privind pesta porcina si interventia jandarmilor din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii pestei porcine africane. De.

Camera Deputatilor a respins nfiintarea unor comisii de ancheta privind pesta porcina si interventia autoritatilor din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile statului roman au pus in aplicare prevederile Programului national de supraveghere, prevenire si control al pestei porcine africane, precum si cea privind reprimarea protestului pasnic antiguvernamental desfasurat in Bucuresti, Piata Victoriei, in data de 10 august 2018.

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea unei comisii de ancheta privind violentele din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 impotriva si 2 abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind violentele aparute cu prilejul protestului din Piata.

Constituirea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului din 10 august, respinsa de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

PSD a respins constituirea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului din 10 august

Camera Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

Parchetul General anunta ca a fost constituit un dosar penal privind epidemia de pesta porcina

Parchetul General informeaza, miercuri, ca in dosarul privind epidemia de pesta porcina, procurorii au dispus inceperea urmaririi penale in rem pentru savarsirea infractiunilor de raspandirea bolilor.

Pesta porcina se extinde in afara Europei. Sunt zeci de mii de porci sacrificati

China a sacrificat peste 38. 000 de porci, intr-o incercare de a combate pesta porcina africana, venita din Europa. Potrivit stirileprotv. ro, care citeaza un anunt al ministrului Agriculturii, pesta porcina.

PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

Peste 38. 000 de porci au fost sacrificati in China, au anuntat duminica autoritatile de la Beijing, care incearca din rasputeri sa limiteze efectele epidemiei de pesta porcina africana care a lovit aceasta.

Cazuri noi de pesta porcina africana in raioanele Stefan Voda si Cahul

In localitatile Crocmaz si Olanesti din raionul Stefan Voda si in satul Giurgiulesti, raionul Cahul, au fost inregistrate cazuri noi de pesta porcina africana. Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor mentioneaza ca pesta a fost confirmata de Centrul Republican de Diagnostica Veterinara prin incercarile de laborator din data de 27 si 28 august la porci domestici.

Pesta porcina africana, o epidemie greu de controlat

Buzau, cel mai recent judet afectat. Conform hartii OIE ar urma Vrancea si Vaslui * Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc, si Sorin Minea, presedintele ROMALIMENTA: Omul, principalul vinovat pentru raspandirea rapida a pestei. Autoritatile statului au actionat prea tarziu Crescatorii de porci si producatorii de carne din acest domeniu acuza autoritatile ca au actionat prea tarziu cu privire la intrarea in tara noastra a virusului care declanseaza pesta porcina africana PPA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )