Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tu te protejezi? Fa-o gratuit! Cel mai bun antivirus gratuit pentru tine

Antena3 Antena3,
Tu te protejezi? Fa-o gratuit! Cel mai bun antivirus gratuit pentru tine

Programele pentru protectia PC-ului tau sunt esentiale chiar si in ziua de azi. Noi am compilat o lista cu unele dintre cele mai interesante aplicatii dedicate luptei contra virusilor, insa te vom lasa pe tine. continuă pe Antena3

Carol, cu Cate Blanchett, a fost desemnat cel mai bun film cu tematica gay

Filmul Carol ce prezinta povestea de dragoste dintre doua femei, interpretate de Cate Blanchett si Rooney Mara, a fost desemnat, marti, cel mai bun film cu tematica LGBT lesbiene, gay, bisexuali, transgender) din toate timpurile, in urma unui sondaj facut de Institutul de Film Britanic BFI), informeaza Reuters. Lungmetrajul regizat de Todd Haynes a castigat si premiul Queer Palm pentru cel mai bun film LGBT la Cannes.

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez

Trucuri pentru gospodine. Cum gatesti cel mai bun orez? Ai nevoie de o cana cu orez. Este o cantitate suficienta pentru 4 persoane. Cum procedezi: -Torni orezul intr-o oala -Pui peste orez doua.

Simona Halep: Este cel mai bun turneu din acest an pentru mine

Nu si-a putut apara titlul cucerit in 2015, dar este multumita de jocul pe care l-a avut la editia din acest an de la Indian Wells. Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturi, dar are si motive de satisfactie: Mi-am regasit ritmul, a precizat numarul cinci mondial.

Business Report: Cat au castigat cel mai bine platiti directori din lume in cel mai bun an al lor; Pretul caselor din Romania a crescut mai mult decat in Elvetia, Brazilia si China la un loc; Discutiile privind inghetarea productiei de titei nu au un imp

Numai 2% din romani fac cumparaturi online de la un comerciant dintr-un alt stat membru. In 2015, peste 50% din populatia Uniunii Europene a facut cumparaturi online, dar numai. Faliment inevitabil pentru Complexul Hunedoara. Stergerea datoriilor de 1,2 milarde lei catre buget, singura solutie. Adminstratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara spune ca societatea va intra in faliment.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

INFOGRAFIE Cat au castigat cel mai bine platiti directori din lume in cel mai bun an al lor

Nu sunt vedete de televiziune, nu suntstaruri de la Hollywoodsi nu canta in trupe rock, dar sunt platiti la fel de generos. Sunt cei mai bine platiti directori din lume.

Madonna a dezbracat o fana minora in timpul unui concert: De ce as vrea sa o dau in judecata pentru cel mai bun moment al vietii mele? VIDEO

Madonna 57 de ani) a dezbracat o fana minora in fata a mii de oameni prezenti la un concert din Australia, ridicand suspiciuni cu privire la o presupusa agresiune sexuala. Tanara in cauza spune ca acesta a fost un moment definitoriul al vietii sale.

A fost lansat cel mai nou trailer pentru filmul X-Men: Apocalypse

Cel mai nou trailer pentru X-Men: Apocalypse a fost publicat de curand pe YouTube. Dupa ce au inregistrat un succes colosal cu Deadpool, cei de la Fox vor sa repete performanta odata cu debutul noului film din seria X-Men. Acesta se va numei X-Men: Apocalypse, iar debutul oficial va fi in data de 27 mai.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Anul trecut, cel mai bine platit roman a castigat 16,3 milioane de lei 3,6 milioane de euro), din colectarea deseurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat.

Un salariu de 300.000 de euro lunar a primit cel mai bine platit roman in 2015. Acesta lucreaza in salubritate

Cel mai mare venit inregistrat de un salariat roman anul trecut a fost din colectarea deseurilor nepericuloase. Suma a fost de 300. 000 de euro lunar, potrivit datelor transmise, la solicitarea News. ro , de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3 seconds )