Libnet.ro
UNICEF

16:45

Protest in capitala Ardealului: Clujenii nu uita 10 august. Alaturi de Bucuresti si de Diaspora

Adevărul Adevărul,
Protest in capitala Ardealului: Clujenii nu uita 10 august. Alaturi de Bucuresti si de Diaspora

Clujenii suntinvitati in aceasta seara, de la ora 19. 00, la un nou protest, care va avea loc in Piata Unirii. Mesajul organizatorilor este: Clujenii nu uita 10 August! Alaturi de Bucuresti si Diaspora!. continuă pe Adevărul

Protest in Piata Victoriei la o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august

Aproximativ 250 de persoane au iesit luni seara in Piata Victoriei pentru a protesta! Evenimentul are loc la fix o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Manifestantii condamna.

Proteste anuntate luni n tara si n diaspora, la o luna de la violentele din 10 august

Noi proteste sunt anuntate pe Facebook pentru luni in Bucuresti si in mai multe orase din tara si din strainatate, la fix o luna de la reprimarea violenta de catre jandarmi a protestului Diasporei din 10 august. Oamenii cer demisia si urgentarea anchetarii si judecarii tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei din Bucuresti.

Luju.ro prezinta inregistrari-bomba din epicentrul rezist. Adevarul despre violentele din 10 august

Redactia Lumeajustitiei. ro incepe publicarea unui serial de dezvaluiri despre organizatorii si finantatorii gruparilor rezist, care au incercat in data de 10 august 2018 ca si in alte dati) daramarea prin forta a.

FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 500 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 250 de persoane protesteaza luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei. Protestul a fost anuntat pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania, iar evenimente asemanatoare suntanuntate in mai multe orase din tara si din diaspora.

FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 700 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane protesteaza luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei. Protestul a fost anuntat pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania, iar evenimente asemanatoare suntanuntate in mai multe orase din tara si din diaspora.

FOTOVIDEOAproximativ 700 de persoane au protestat n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane au protestat luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei, dupa un apel facut pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania. Protestatarii au avut pancarte si au scandat mesaje antiguvernamentale si impotriva Jandarmeriei care a actionat cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor acum o luna.

Represiunea mitingului din 10 august nu are loc in lumea civilizata. Dar nici episodul italian Armando Diaz

La scurt timp dupa evenimentele din data de 10 august 2018, postul B1TV a difuzat un film care trata represiunea deosebit de dura a manifestatiei anti-G8 din anul 2001 din Genova.

Augustin Lazar, despre dosarul mitingului din 10 august: Documentele care constituie probe trebuie declasificate

Procurorul general a anuntat, vineri dimineata, ca ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei dureaza pentru ca multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizand ca actele care prezinta probe trebuie declasificate, scrie Mediafax.

AUGUSTIN LAZAR, explicatii despre DOSARUL PROTESTULUI din 10 AUGUST: Sunt documente clasificate si asta atrage o anumita dificultate. E necesara declasificarea

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la CSM, ca in cazul dosarului in care sunt vizati jandarmii reclamati dupa interventia in forta la Protestele din 10 august, ancheta.

VIDEO Protest inedit n Piata Victoriei, la o luna de la violentele jandarmeriei: pianistul Davide Martello a sustinut un recital n mijlocul manifestantilor

Cateva sute de persoane s-au adunat sambata seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru a marca o luna de la violentele jandarmeriei de la mitingul din 10 august. Manifestatia a fost una inedita, cei prezenti asistand, timp de aproape trei ore, la un recital la pian sustinut in mijlocul multimii de artistul german Davide Martello.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )