Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana la Berlin, surprins in direct la Digi 24 in timpul unei dezbateri despre alegerile dn Germania

Hotnews Hotnews,
 Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana la Berlin, surprins in direct la Digi 24 in timpul unei dezbateri despre alegerile dn Germania

Cateva zeci de persoane au protestat, duminica, si la Berlin fata de proiectul Rosia Montana. In timpul unei dezbateri Digi 24 pe tema alegerilor din Germania, transmisa in direct de la Berlin si moderata de Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu, au fost surprinse, in direct, imagini cu protestul impotriva proiectului Rosia Montana din capitala Germaniei. Majoritatea manifestantilor de la Berlin erau romani care au scandat atat in limba romana cat si in germana. continuă pe Hotnews

Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta.

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, aratand ca nu a afirmat niciodata ca ar fi in favoarea acestui proiect, transmite Mediafax. Cred ca pozitia PNL este cea corecta. Ma raliez la ea si votez impotriva proiectului Rosia Montana, a precizat Adina Valean, intrebata in legatura cu pozitia sa referitoare la proiectul Rosia Montana. Ea a spus ca nu a afirmat niciodata ca .

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta noi proteste de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea peste 4. 600 de persoane. Vezi in articol traseul manifestatiei. Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt anuntate de asemenea si in alte orase din tara si din strainatate. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Capitala, precum si imagini foto si video de la manifestatii.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta un nou protest de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea aproximativ 4. 500 de persoane. Organizatorii anunta si traseul manifestatiei: se vor aduna la fantana din Piata 21 Decembrie 1989, apoi vor pleca in mars pe Bd. Carol I - Bd. Ferdinand I - Sos. Pantelimon - Sos. Iancului - Bd. Pache Protopopescu, din nou pe Bd. Carol I, de unde vor reveni in Piata Universitatii.

Sute de oameni din Alba Iulia si Cimpeni au iesit din nou in strada impotriva proiectului Rosia Montana

Cateva sute de persoane au protestat din nou, duminica, la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana. Cele doua orase au devenit in ultimele saptamani centrele rezistentei din Alba fata de investitia companiei RMGC.

Oamenii protesteaza impotriva proiectului Rosia Montana, pentru a treia duminica la rand

Cetateni din zeci de orase din tara si din strainatate protesteaza in acesta seara, pentru a treia duminica la rand, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, informeaza sursele de presa.

Europarlamentarul Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana

Europarlamentarul PNL, Adina Valean, sotia presedintelui Senatului Crin Antonescu, s-a declarat, astazi, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, informeaza sursele de presa.

Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Peste 2000 de persoane la Cluj

Peste 2000 de persoane, intre care se numara si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, protesteaza la Cluj-Napoca, fata de proiectul de la Rosia Montana, in timp ce la Timisoara protestul fata de exploatarea miniera a fost precedat de un flashmob in cadrul caruia aproximativ 30 de muzicieni au cantat Oda bucuriei.

Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Aproape 5.000 de manifestanti la Cluj

Aproape 5. 000 de persoane sursa: Citynews. ro), intre care s-a numarat si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, au protestat la Cluj-Napoca fata de proiectul de la Rosia Montana, in timp ce la Timisoara protestul fata de exploatarea miniera a fost precedat de un flashmob in cadrul caruia aproximativ 30 de muzicieni au cantat Oda bucuriei.

Adina Valean: Votez impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta

Europarlamentarul PNL Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, aratand ca nu a.

Adina Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana. Pozitia PNL este cea corecta

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, sotia lui Crin Antonescu sustinand ca nu a afirmat niciodata ca ar fi in favoarea acestui proiect, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )