Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei

Un numar de peste 400 de oameni au scandat impotriva actualei coalitii de guvernare, in timp ce in Camera Deputatilor a fost dezbatuta legea 303/2004 privind statutul magistratilor, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

LIVETEXT VIDEOProtest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei. Oamenii scandeaza Hotii!, Vrem medicamente, nu legi infecte si Parlament penal, mars la tribunal!

Un nou protest are loc in Capitala, in fata Parlamentului, fata de modificare legilor justitiei,sub titlul HAI La Parlament ! ACUM! faraviolenta,in timp ce in Camera Deputatilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistratilor, desi PNL si USR au cerut amanarea sedintei, apeland la proteste cu pancarte chiar in sala de sedinte. Apelul la protest a fost facut de comunitatile 600. 000 pentru Rezistenta, Insistam, Coruptia Ucide, Asociatia Civica ProFest si Declic. Protestatarii scandeaza Hotii, Dragnea la puscarie!. -----------------Ora 19. 55: Peste 300 de oameni protesteaza in fata Parlamentului. Ora 19. 37: Oamenii scandeaza Vrem medicamente, nu legi infecte!Ora 19. 31: Peste 200 de oameni sunt acum in fata Parlamentului. Ora 19. 26: Lumea scandeaza Parlament penal, mars la tribunal!Ora 19. 18: Jandarmii au montat deja un gard de limitare a zonei de protest. Multimea a inceput sa strige Hotii! Hotii! Un jandarm le spune protestatarilor, intr-o discutie: suntem intre ciocan si nicovalaOra 19. 09: Aproximativ 100 de persoane proteseatza, in fata Parlamentului, in timp ce in Camera Deputatilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistratilor. Se striga Justitie, nu coruptie si Dragnea la puscarie. News. ro)Ora 18. 33: Cateva zeci de persoane protesteaza in fata Parlamentului in acest moment. Protestatarii scandeaza Sa va gratiati, nu ati fost votati! si Hotii!.

LIVETEXT VIDEOProtest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei exact in noaptea in care PSD/ALDE/UDMR voteaza pe banda rulanta. Oamenii scandeaza PSD, ciuma rosie!, Hotii!, Vrem medicamente, nu legi infecte si Parlament penal, mars la

Un nou protest are loc in Capitala, in fata Parlamentului, fata de modificare legilor justitiei,sub titlul HAI La Parlament ! ACUM! faraviolenta,in timp ce in Camera Deputatilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistratilor, desi PNL si USR au cerut amanarea sedintei, apeland la proteste cu pancarte chiar in sala de sedinte. Apelul la protest a fost facut de comunitatile 600. 000 pentru Rezistenta, Insistam, Coruptia Ucide, Asociatia Civica ProFest si Declic. Protestatarii scandeaza Hotii, Dragnea la puscarie!. -----------------Ora 20. 55:Sute de protestatari se afla acum in strada la Cluj. Vezi mai multe peactual de cluj. roOra 20:54: Florin Iordache a prezidat timp de zece minute sedintaOra 20. 47:Aproximativ 2. 000 de oameni protesteaza acum in Bucuresti. Ora 20. 45:Si constantenii au iesit la protest. Ora 20. 38: Protestatarii si-au aprins telefoanele si striga tot mai puternic PSD, ciuma rosie!. Ora 20:34 Se circula din nou, protestatarii au revenit pe trotuarOra 20. 29: Protestatarii au blocat circulatia rutiera pe artera dintre Parcul izvor si Palatul ParlamentuluiOra 20. 25: Tot mai multi se duc spre trotuarul Casei Poporului, pentru a forma un lant uman pe langa cladire. Ora 20. 21: Oamenii striga Elicoptere pentru hahalere!Ora 20. 15: In acest moment in fata Parlamentului suntaproximativ 500 de oameni, iar lumea continua sa vina.

LIVETEXT VIDEOProtest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei exact in noaptea in care PSD/ALDE/UDMR voteaza pe banda rulanta. Oamenii scandeaza Parlament penal, mars la tribunal! si Anticipate, Anticipate!

Un nou protest are loc in Capitala, in fata Parlamentului, fata de modificare legilor justitiei,sub titlul HAI La Parlament ! ACUM! faraviolenta,in timp ce in Camera Deputatilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistratilor, desi PNL si USR au cerut amanarea sedintei, apeland la proteste cu pancarte chiar in sala de sedinte. Apelul la protest a fost facut de comunitatile 600. 000 pentru Rezistenta, Insistam, Coruptia Ucide, Asociatia Civica ProFest si Declic. Protestatarii scandeaza Hotii, Dragnea la puscarie!, precum si Anticipate, anticipate!. -----------------Ora 21. 41:Se scandeaza Liviu Dragnea sa ajungi/ imbracat in multe dungi!. Multi dintre soferii care trec cu masinile prin zona Parlamentului claxoneaza in semn de solidaritate. Ora 21. 37:Au mai ramas doar cateva sute de protestatari. Oamenii striga Anticipate, Anticipate!Ora 21. 28:Numarul protestatarilor a scazut la 1. Unii vin, dar cei mai multi pleaca. Unii dintre protestatari stau pe trotuarul din fata Parlamentului, dar cei mai multi stau pe trotuarul dinspre parcul izvor. Au mai plecat si din fortele de ordine. Ora 21. 17: Unii protestatari incep sa plece, gerul musca serios in Bucuresti Ora 21. 14: Deputatii PSD/ALDE/UDMR continua sa voteze pe banda rulanta amendamentele la legea privind statutul magistratilor, in ciuda protestului din fata Parlamentului.

VIDEOProtest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei exact in noaptea in care PSD/ALDE/UDMR voteaza pe banda rulanta. Oamenii scandeaza Parlament penal, mars la tribunal! si Anticipate, Anticipate!/ Moment impresionant cu parlamentar

Un nou protest are loc in Capitala, in fata Parlamentului, fata de modificare legilor justitiei,sub titlul HAI La Parlament ! ACUM! faraviolenta,in timp ce in Camera Deputatilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistratilor, desi PNL si USR au cerut amanarea sedintei, apeland la proteste cu pancarte chiar in sala de sedinte. Apelul la protest a fost facut de comunitatile 600. 000 pentru Rezistenta, Insistam, Coruptia Ucide, Asociatia Civica ProFest si Declic. Protestatarii scandeaza Hotii, Dragnea la puscarie!, precum si Anticipate, anticipate!. De asemena, au loc proteste si la Cluj, Constanta si Iasi. -----------------Ora 23: 50 Usile Parlamentului se inchid, iar manifestantii pleaca. Protestul s-a incheiat. Ora 23:22. Cei de la USR au iesit din Parlament, moment in care multimea de protestatari a inceput sa aplaude si sa scandeze: Luptati si nu cedati; Voi sunteti Opozitia!Ora 23:20. In momentul in care oamenii s-au adunat la iesirea dinspre Muzeul Parlamentului, jandarmii au dat doua jeturi cu gaze lacrimogene, efectul nu a fost unul puternic, iar protestatarii au ramas fermi pe pozitie. Ora 23: 10 Jandarmii ii blocheaza ostentativ pe protestatrii care se deplasau pe trotuar iar spiritele sunt la un pas sa degenereze. Pentru prima data se aude puternic: Jandarmeria/Apara hotia. Oamenii o iau prin parc si sar apoi gardul. Peste 10 minute jandarmii se retrag in stradasi oamenii se pot deplasa normal pe trotuar. Ora 23:00. Multimea de protestari, urmata de jandarmi, fuge catre poarta dinspre Muzeul Parlamentului. Exista informatii potrivit carora alesii vor folosi acea iesire, iar manifestantii vor sa le iasa in cale.

VIDEOProtest la Parlament fata de votul de modificare a legilor justitiei exact in noaptea in care PSD/ALDE/UDMR au votat pe banda rulanta. S-a scandat Parlament penal, mars la tribunal! si Anticipate, Anticipate!/ Moment impresionant cu parlamentarii US

Un nou protest are loc in Capitala, in fata Parlamentului, fata de modificare legilor justitiei,sub titlul HAI La Parlament ! ACUM! faraviolenta,in timp ce in Camera Deputatilor se dezbatea legea 303/2004 privind statutul magistratilor, desi PNL si USR au cerut amanarea sedintei, apeland la proteste cu pancarte chiar in sala de sedinte. Protestatarii au scandat Hotii, Dragnea la puscarie!, precum si Anticipate, anticipate!. Punctul culminant al protestelor a fost atunci cand s-a aflat ca parlamentarii incearca sa iasa pe ascuns pe poarta dinspre sala de expozitie. Oamenii s-au indreptat acolo, jandarmii si politia au incercat sa blocheze inclusiv deplasarea pe trotuarul de la Parcul Izvor, s-a dat o data cu gaze lacrimogene, fapt care a inflamat spiritele. Oamenii au scandat Fugiti ca sobolanii si Jandarmeria/apara hotia. Un moment impresionat a fost cand parlamentarii USR au iesit pe jos pe poarta Parlamentului si au venit sa discute cu oamenii. Proteste au avut loc si la Cluj, Constanta si Iasi. HotNews a transmis LIVE TEXT VIDEO protestele de miercuri.

VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Paralament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

Am avut o intrevedere la Departamentul de Stat al SUA dupa reactia fata de modificarile Legilor Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca a petrecut cateva zile la Washington, programul sau incluzand si o intrevedere informala la Departamentul de Stat al SUA, dupa reactia americanilor fata de modificarile Legilor Justitiei.

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni au protestat fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit, miercuri seara, in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

VIDEO FOTO Protest in fata Parlamentului fata de votul pe legile Justitiei: Cateva sute de oameni striga Justitie, nu coruptie! si Hotii, hotii!

Cateva sute de persoane protesteaza, miercuri seara, in fata Parlamentului,dupa decizia parlamentarilor PSD-ALDE-UDMR de a vota modificarile la legile Justitiei, in contextual in care PNL si USR au cerut amanarea sedintei, apeland la proteste cu pancarte chiar in plenul Parlamentului. Mitingul este organizat de comunitatea Coruptia ucide care a anuntat pe Facebook un protest sub titlul HAI La Parlament ! ACUM! faraviolenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )