Libnet.ro
UNICEF

09:45

Protest pe roti in jurul Parlamentului. Justitia, Codul Fiscal si ONG-urile sunt sub asalt. Cerem demisia Guvernului Tudose, a lui Dragnea si Tariceanu

B1 B1,
Protest pe roti in jurul Parlamentului. Justitia, Codul Fiscal si ONG-urile sunt sub asalt. Cerem demisia Guvernului Tudose, a lui Dragnea si Tariceanu

Un protest pe roti este anuntat pentru joi, ora 11. 00, in jurul Palatului Parlamentului. in acelasi timp, in Parlament va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose, iar. continuă pe B1

PROTEST pe roti in jurul Parlamentului. Justitia, Codul Fiscal si ONG-urile sunt sub ASALT. Cerem DEMISIA Guvernului Tudose, a lui Dragnea si Tariceanu

Un protest pe roti este anuntat pentru joi, ora 11. 00, in jurul Palatului Parlamentului. in acelasi timp, in Parlament va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose, iar.

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal, saptamana viitoare, prin Ordonanta de Urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care au fost discutate amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale.

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare, prin ordonanta de urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, astazi, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care s-au discutat amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale, conform Agerpres.

Codul Fiscal a suferit 261 de modificari anul acesta

Reprezentantii intreprinderilor Mici si Mijlocii sustin ca in acest an au fost modificate si completate 261 de articole din Codul fiscal, prin zece acte normative, fata de 50 cat reprezinta media europeana.

PNL invita oamenii nemultumiti de guvernarea PSD-ALDE sa faca un lant uman in jurul parlamentului, joi, la dezbaterea motiunii de cenzura

Partidul National Liberal cheama oamenii nemultumiti de guvernarea PSD - ALDE sa participe joi, la ora 11. 00, in Parcul Izvor din Bucuresti pentru a face un lant uman in jurul Parlamentului Romaniei in timpul dezbaterii motiunii cenzura initiata de PNL PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.

Ciorbea:Anul acesta vom lua o decizie privind sesizarile al Codul Fiscal si Pilonul II de Pensii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie.

PNL vrea ca modificarile la Codul Fiscal sa intre in vigoare in iulie 2018

Senatorul PNL, Daniel Zamfir, a propus doua amendamente la OUG de modificare a Codului Fiscal, unul dintre ele vizand ca modificarile la ordonanta de urgenta sa intre in vigoare la sase luni, nu de la 1 ianuarie 2018, cum este prevazut in prezent.

Ciorbea: Vom lua o decizie privind ordonantele referitoare la Codul fiscal si Pilonul II anul acesta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni ca analizeaza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii, sustinand ca anul acesta va lua o decizie, informeaza news. ro.

Liberalii fac lant uman de la ora 11 in jurul Parlamentului

Motiuea de cenzura a PNL, intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma, va fi supusa dezbaterii si votului plenului reunit al celor doua Camere, joi, de la ora 11, liberalii organizant in acelasi timp o manifestatie in fata Palatului Parlamentului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )