Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce protesteaza taximetristii: Despre problemele taximetriei din Bucuresti si solutii

Hotnews Hotnews,
 De ce protesteaza taximetristii: Despre problemele taximetriei din Bucuresti si solutii

Sa gasesti un taxi in Bucuresti este o adevarata aventura. Daca iesi in strada, in mod aproape inevitabil taximetristul te intreaba unde mergi si daca nu ii convine, refuza cursa, pe motiv ca se retrage in alta zona. Sunt si cazuri in care se cere din start o suma mai mare decat pretul normal al cursei, fara sa porneasca aparatul de taxat, in special in weekend si noaptea, in zona centrala a orasului. Multi bucuresteni apeleaza la Uber, dar si aici e o problema: Uber nu are licenta de transport, asa cum cere legea, ceea ce ii face pe taximetristi sa acuze compania de evaziune fiscala si sa ceara interzicerea ei. continuă pe Hotnews

FOTO. Universitatea din Bucuresti a terminat un proiect de fotografiere si publicare a documentelor medievale pe un site special

Universitatea din Bucuresti a terminat un proiect special de fotografiere si publicare a documentelor medievale pe un site special. Proiectul Digitizarea documentelor medievale din Arhivele Nationale ale Romaniei a fost implementat de Universitatea din Bucuresti in parteneriat cu Arhivele Nationale ale Romaniei, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Arhivele Nationale ale Norvegiei in perioada decembrie 2014 aprilie 2017, in cadrul Programului PA16/RO12 Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si natural, finantat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul General va decide joi daca interzice folosirea animalelor in circurile din Bucuresti

Consiliul General va decide joi daca interzice folosirea animalelor in circurile din Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi. Daca va fi adoptat, documentul va intra in vigoare dupa 10 zile, iar amenzile sunt cuprinse intre 2. 500 lei si 5. 000 lei, iar contravenientii au obligativitatea de a parasi orasul in termen de 24 de ore.

Ambasada Italiei vinde Parcul Nicolae Iorga din Bucuresti si Casa Italia din Galati

In perioada interbelica, Casa Italia a fost sediul Consulatului Italiei in portul de la Dunare. Parcul Nicolae Iorga de pe Calea Victoriei din Bucuresti este evaluat la 5,5 milioane de euro.

Cei doi barbati banuiti ca au jefuit o casa de amanet din Bucuresti au fost prinsi la Calarasi

Cei doi barbati care au jefuit, sambata, o casa de amanet din Sectorul 3 din Bucuresti au fost prinsi de politisti la Calarasi, informeaza Politia Capitalei.

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a vorbit despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea din noaptea alegerilor 2009. Nu am fost acasa la Gabriel Oprea in seara alegerilor preziden?.

Business report: Statistica fortei de munca: 3 milioane de contracte cu norma intreaga in mediul exclusiv privat si 1,2 milioane de bugetari; Taximetristii din Bucuresti, razboi total cu online-ul. Dupa Uber, COTAR a dat in judecata Clever Taxi si Star T

Cum arata rosiile romanesti din soiul creat in anii 80 si resuscitat de retailerul german Lidl. Vor ajunge in magazine in iulie. La serele Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau, primele rasaduri de rosii din soiul Buzau 1600. Guvernul vrea sa continue programul de finantare a antreprenorilor debutanti, desi au fost semnate doar 143 de contracte in 2016. Anul trecut, in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri.

VESTI NOI despre copilul salvat din put si adus la Bucuresti: in ce stare se afla cel mic

Copilul de doi ani cazut intr-un put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa o operatiune de zece ore, se afla in prezent in stare critica. Conform.

S-a ales PRAFUL! Cum arata acum strada Xenofon, cea mai celebra din Bucuresti (FOTO)

Strada in trepte, devenita una dintre cele mai celebre strazi ale Bucurestiului, a ajuns intr-o stare deplorabila. in urma cu doi ani, singura strada in trepte atestata ca atare din.

Centrul de Protectie a Plantelor a inceput aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile din Bucuresti

Centrul de Protectie a Plantelor a inceput in data de 24 aprilie aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, precum si in parcurile administrate de primariile de sector. Campania de combatere a tantarilor se va realiza in perioada aprilie septembrie 2017, etapizat, urmand sa fie efectuate cate 8 treceri pentru fiecare zona, anunta Primaria Capitalei.

NOAPTEA MUZEELOR 2017: Cand va avea loc si care sunt atractiile din Bucuresti si din tara

Un numar de 40 de spatii muzeale si institutii de cultura si educatie din Capitala si-au anuntat participarea la editia cu numarul 13 a evenimentului, potrivit informatiilor oferite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )