Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noi imagini de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Noi imagini de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei

Jandarmeria Romana prezinta pentru prima data filmul evenimentelor din Piata Victoriei. intr-o postare din urma cu nici o ora, cei de la jandarmerie refac intr-un montaj de 11 minute interventia din. continuă pe Antena3

Noul sef al Jandarmeriei Romane a participat la interventia in forta de pe 10 august din Piata Victoriei(FOTO)

Noul sef al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a fost si el prezent in Piata Victoriei in timpul violentelor de pe 10 august. Potrivit unor imagini difuzate de Digi 24, colonelul i-a coordonat pe jandar.

Noi detalii despre procurorul militar, care a fost pe 10 august in Piata Victoriei: A fost prezent la intalnirea noastra si chiar a vorbit

Maiorul Laurentiu Cazan, care a coordonat actiunea jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei, a venit cu noi lamuriri cu privire la Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele.

Noi imagini de la violentele din Piata Victoriei: Un jandarm loveste fara mila un barbat aflat intr-o statie de tramvai (VIDEO)

Imaginile cu interventia violenta a jandarmilor la protestul de vineri seara continua sa apara la patru zile de la evenimente. intr-un videoclip care circula pe retelele sociale se poate vedea cum un b.

EXCLUSIV: Ionut Sindile, noul sef al Jandarmeriei, a coordonat actiunea in forta a jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Niste imagini difuzate, in exclusivitate, de B1 TV, arata ca.

Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei, marturie cu ochii in lacrimi: Aruncau cu tot felul de obiecte. Abia puteai sa te feresti

Unul dintre jandarmii loviti la protestul violent din 10 august din Piata Victoriei, a povestit cu ochii in lacrimi clipele dramatice prin care a trecut M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesit.

Fostul sef SPP, Dumitru Iliescu, despre violentele din Piata Victoriei: Nu a fost un miting spontan

Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre protestul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. Am vazut si eu modul in care au actionat. Toata.

Noi imagini cu jandarmerita agresata la protestele din Piata Victoriei. Ce spun medicii despre starea ei de sanatate

Noi imagini cu jandarmerita atacata vineri seara au fost publicate de Libertatea. Potrivit sursei citate, imaginile au fost surprinse la scurt timp dupa incident, cand tanara este scoasa de doi colegi din zona de.

Procurorul militar care a fost pe 10 august in Piata Victoriei, dezvaluiri incendiare: Eram acolo in drum spre casa

Locotenent-colonelul Bogdan Pirlog, procuror militar la Parchetul Militar Bucuresti, cel despre care Jandarmeria sustine ca a fost in Piata Victoriei pe 10 august, a venit cu precizari despre acea.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Daniel Tecu (FADERE), informatii socante legate de protestele din Piata Victoriei. Planul secret care a declansat lupta de strada

FederatiaAsociatiilor de Romani din Europa FADERE) a avut o reactie in urma violentelor ce au avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. FADERE se delimiteaza de toate violentele de strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )