Libnet.ro
UNICEF

07:45

PSD Alba nu se leapada de Liviu Dragnea. Ruptura intre Ioan Dirzu si baronul Paul Stanescu

Adevărul Adevărul,
PSD Alba nu se leapada de Liviu Dragnea. Ruptura intre Ioan Dirzu si baronul Paul Stanescu

PSD Alba ramane de partea presedintelui Liviu Dragnea. Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a decis, joi, sa il sustina in continuare pe presedintele partidului. continuă pe Adevărul

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

Reprezentantii PSD Bihor anunta ca il sustin pe Liviu Dragnea

PSD Bihor si-a precizat pozitia in scandalul declansat de contestarea liderului PSD Liviu Dragnea, anuntand, joi, ca l-a mandatat pe liderul formatiunii judetene, Ioan Mang, sa respinga cererea de demitere a acestuia.

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca. Nu ma intereseaza mofturile unora

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca si ca aceasta nu se tranzactioneaza. Dragnea a mai spus ca va convoca sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD dupa ce va termina discutiile cu social-democratii din teritoriu.

Organizatia Judeteana a PSD Constanta l sustine n continuare pe Liviu Dragnea

Organizatia Judeteana a PSD Constanta a decis, la sedinta Biroului Permanent Judetean, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea in functia de presedinte ales al partidului si sa faca un apel la unitate in jurul acestuia, relateaza Mediafax.

Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

PSD transmite ca membrii Biroului Executiv Central al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati si presedintii organizatiilor judetene ale OPSD, cu exceptia a doua judete, isi exprima aprecierea fata de liderul partidului Liviu Dragnea, relateaza News. ro.

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Disidentii din PSD solicita demisia imediata a lui Liviu Dragnea

Mult asteptata scrisoare prin care un grup de lideri din cadrul PSD ii solicita demisia lui Liviu Dragnea din func-tia de sef al partidului a fost in sfarsit finalizata si data publicitatii. Scrisoarea, intitulata Declaratie comuna si semnata de mai multi membri din Comitetul Executiv al PSD, printre care se numara si grupul de initiativa constituit din vicepremierul Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, Gabriela Firea - primar general al Capitalei, Adrian Tutuianu - vicepresedinte al Senatului si fost ministru al Apararii Nationale, se doreste a fi un prim pas in normalizarea relatiilor pe care partidul le are cu societatea civila si cu Presedintia Romaniei.

Harta desfasurarii fortelor in PSD. Judete pro si contra lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire o harta care arata judetele pro si contra lui Liviu Dragnea in PSD. Harta a fost realizata in baza afirmatiilor publice facute de lideri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )