Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSD, apel la toate partidele pentru vaccinarea obligatorie

Antena3 Antena3,
PSD, apel la toate partidele pentru vaccinarea obligatorie

PSD a facut un apel la partidele parlamentare pentru sustinerea proiectului de vaccinare obligatorie. continuă pe Antena3

Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

PNL va discuta cu formatiunile politice si cu grupurile parlamentare, pentru a incerca sa formeze o majoritate in Parlamentul Romaniei, a precizat premierul interimar Ludovic Orban, in conditiile in care.

Legea care introduce vaccinarea obligatorie, discutata in Parlament

Legea care introduce vaccinarea obligatorie este discutata astazi in comisia de sanatate din Parlament intr-o sedinta cu usile inchise. Camera Deputatilor este for decizional, dar legea este aspru criticata. Antivaccinistii sustin calegea nu are prevazute exceptii, procedurile de testare nu exista iar cuantumul amenzilor este mult prea mare.

Vaccinarea obligatorie a fost ADOPTATa130; an unanimitate de Comisia pentru sanatate a Camerei Deputae155;ilor

Vaccinarea copiilor ar putea deveni obligatorie, dupa ce deputaapoundii Comisiei pentru sanatate au votat, luni, an unanimitate, introducerea acestui amendament an proiectul legii vaccinarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )