Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD are cel putin doua locuri in PE pe care nu le merita

Adevărul Adevărul,
PSD are cel putin doua locuri in PE pe care nu le merita

Interviu cu Dr. Paul Milata, investigator antifrauda, autorul unui calcul bazat pe date statistice si estimari din care reiese ca PSD a obtinut cel putin doua locuri in PE prin blocarea votului in diaspora. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Motivul pentru care PSD amana remanierea; Liviu Dragnea, studiu de caz. Ce spun psihologii si psihiatrii; Mircea Diaconu: Am avut o activitate prolifica. imi iau un an sabatic, cresc gaini

Povestea romancei care merge pe jos 1. 200 km ca sa atraga atentia asupra problemelor din scolile de la sat. Raluca Ciulei a studiat in America si a locuit timp de 21 de ani in Elvetia. Interviu DW cu Dr. Paul Milata, investigator antifrauda: PSD are cel putin doua locuri in PE pe care nu le merita. Din cele 8 locuri obtinute de PSD la europarlamentare, 2 sunt rezultatul modului.

Accident tragic in Mexic! Cel putin 21 de oameni au murit si peste 30 au fost raniti

Ciocnirea unui autobuz care transporta pelerini cu un camion a facut miercuri cel putin 21 de morti si peste 30 de raniti, in statul Veracruz, estul Mexicului, au raportat autoritatile locale, potrivit.

Explozie mare la o fabrica de explozibili: cel putin 15 victime

Mai multe explozii au avut loc sambata intr-o fabrica de explozibili din orasul Jerjinsk, din centrul Rusiei, soldandu-se cu cel putin 15 raniti, relateaza agentiile de stiri TASS si Interfax, citand.

Cel putin 12 morti si sase raniti dupa ce un angajat nemultumit deschide focul intr-un centru municipal

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite, dupa ce vineri dupa-amiaza, un angajat nemultumit a deschis focul intr-un centru municipal din orasul Virginia Beach, SUA, informeaza Reuters.

SUA. Cel putin 12 morti si sase raniti dupa ce un angajat nemultumit deschide focul intr-un centru municipal

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite, dupa ce vineri dupa-amiaza, un angajat nemultumit a deschis focul intr-un centru municipal din orasul Virginia Beach, SUA, informeaza Reuters.

Cel putin cinci morti si mai multi raniti in urma unor explozii in Irak

Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multi raniti au fost inregistrati in urma unor explozii survenite in orasul petrolier Kirkuk din nordul Irakului, informeaza Reuters.

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters citand politia locala.

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava cu turisti sud-coreeni s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti sud-coreeni la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters, citand politia locala. Presedintele sud-coreean Moon Jae-in a cerut Guvernului sa foloseasca toate resursele posibile pentru a salva victimele.

Un mort si cel putin 130 de raniti in urma unor tornade in statele americane Indiana si Ohio

O persoana a murit si cel putin 130 au fost ranite in urma mai multor tornade produse in statele americane Indiana si Ohio peste noapte, distrugand case, spargand ferestre si punand capat timpuriu anului scolar pentru unii elevi din cauza deteriorarii cladirilor, relateaza Mediafax, citand Associated Press.

Mai multi civili au murit in urma EXPLOZIEI unei masini capcana care viza un convoi militar

A masina capcana, care viza un convoi militar american, a explodat in Kabul, capitala Afganistanului, omorand cel putin sapte persoane si ranind patru militari americani, relateaza Al Jazeera. Potrivit unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )