Libnet.ro
UNICEF

13:00

PSD a castigat Consiliul Judetean Tulcea, insa liberalii au obtinut mai multe voturi

Adevărul Adevărul,
PSD a castigat Consiliul Judetean Tulcea, insa liberalii au obtinut mai multe voturi

Liberalul Stefan Ilie a castigat alegerile la Primaria Tulcea, in schimb, Consiliul Judetean ramane al PSD-ului. Noul primar al orasului Tulcea este liberalul Stefan Ilie, care a obtinut peste 10. 000 de voturi, iar PSD a castigat conducerea Consiliului Judetean, prin actualul presedinte, Horia Teodorescu. continuă pe Adevărul

PSD si-a adjudecat Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Calarasi

Partidul Social Democrat a castigat alegerile pentru Primaria si Consiliul Judetean Calarasi, dupa ce institutia a fost condusa doua mandate de liberalul Daniel Stefan Dragulin.

Alegeri locale pentru Consiliul Judetean Cluj 2020. Cine sunt candidatii

PNL a recurtat, in ultimele luni, circa jumatate din cei 33 de primari care au castigat in 2016 mandate pe listele PSD. in conditiile mobilizarii pe care o vor face acestia si a faptului ca opozitia nu a venit cu un contracandidat cu anvergura, PNL este favorit in alegerile pentru Consiliul Judetean.

Costel Alexe sustine ca a castigat cursa pentru Consiliul Judetean Iasi, iar Mihai Chirica si-a asigurat inca un mandat la Primaria Iasi

Costel Alexe, candidatul PNL la Consiliul Judetean Iasi, a anuntat petrecere pentru luni seara, fiind convins de victoria liberalilor in alegerile din oras. Candidatul PNL la Primaria Iasi, Mihai Chirica, ar fi.

Alegeri locale 2020. Cine ne cere votul pentru Consiliul Judetean Dambovita

PSD Dambovita incearca sa obtina al treilea mandat consecutiv la Consiliul Judetean, la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. Principalul partid din Dambovita se bazeaza pe aportul semnificativ al celor 68 de primari, in conditiile in care judetul are 89 de localitati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Democratie pe sponci. Consiliul Judetean Olt, de la componenta cu 14 partide in 1996, la doar doua partide in 2020

De la 14 formatiuni politice reprezentate in Consiliul Judetean in 1996, anul pentru care exista date pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente, in 2020 s-a ajuns la situatia ca doar doua partide sa faca pragul electoral in judetul Olt.

UDMR castiga inca o data primaria si Consiliul Judetean Satu Mare

Numaratoarea buletinelor de vot de la alegerile din data de 27 septembrie au ajuns aproape la final. Rezultatele finale partiale arata ca UDMR a recastigat atat primaria cat si Consiliul Judetean Satu Mare.

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Candidatii PSD la Primaria Braila si Consiliul Judetean nu au avut concurenta la alegerile locale. infrangere umilitoare pentru opozitie

Marian Dragomir, primarul in functie al Brailei, a obtinut peste 63% din optiunile alegatorilor, in timp ce Francisk Chiriac, presedintele CJ Braila, a castigat alegerile pentru un nou mandat cu peste 50% din voturi.

Teleorman: PSD a castigat primariile din cele 5 orase si Consiliul judetean

In urma alegerilor locale, Partidul Social Democrata castigat in celecinci orase din judetul Teleorman si Consiliului judetean. Astfel, Adrian Gadea a castigat mandatul de presedinte al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )