Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Antena3 Antena3,
PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va fi depusa o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Partidul Social Democrat va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a reiterat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii. PSD va depune saptamana.

PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Parlamentarii PSD au venit la plen cu pancarte negre: Voiculescu demisia

Social-democratii au anuntat, luni, in plen depunera motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Deputatii si senatorii PSD i-au cerut demisia ministrului Sanatatii, purtand pancarte negre cu acest mesaj in Parlament. Social-democratii au defilat cu pancartele prin fata presedintelui PNL, Ludovic Orban, care sustinea o declaratie de presa.

CIOLACU: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca social-democratii vor depune, saptamana viitoare, o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Deputatii PSD protesteaza in Parlament cu pancarte pe care scrie Demisia Voiculescu. PSD depune motiune simpla

Deputatii PSD s-au prezentat in Parlament cu pancarte in prima zi a sesiunii parlamentare din acest an in semn de protest la adresa ministrului Sanatatii. Social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu, iar Marcel Ciolacu a anuntat ca partidul sau va depune o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, arata digi24. ro.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia ministrului Sanatatii: Obligatoriu gest de asumare a raspunderii pentru tragediea de la Matei Bals

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pentru incendiu tragic de la Instiutul Matei Bals. Acesta a precizat ca demisia ministrului Sanatatii este un.

Ioana Constantin (PMP), critici dure la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu doar ca-n Bucuresti si in spitale e frig ca in comunism, dar e frig si comunism si in mintile unora

Ioana Constantin a criticat dur declaratia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, potrivit careia in ultimii ani, in Romania, s-au cosntruit doar cladiri de birouri si mall-uri, nu si spitale. Nu doar.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

PSD cere schimbarea ministrului Sanatatii: Alesii social-democrati s-au prezentat in Parlament cu pancarte negre cu mesajul Voiculescu Demisia (VIDEO)

Reprezentantii opozitiei au organizat un protest, luni, in Parlament. Social-democratii cer demisia Ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in contextul tragediei de la Institutul Matei Bals. in urma.

Firea, atac dur la adresa ministrului Sanatatii: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general! Sunteti cinic si incompetent

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac fara precedent la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, numindu-l cinic si incompetent, dar apeland si la jigniri la adresa acestuia.

Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Sanatatii: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac fara precedent la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )