Libnet.ro
UNICEF

10:15

PSD depune in Parlament o lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa

Antena3 Antena3,
PSD depune in Parlament o lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin purtatorul de cuvant Lucian Romascanu. Social-democratii au anuntat motiune simpla impotriva ministrului Nelu Tataru si initierea unei legi in Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa. continuă pe Antena3

PSD, lege pentru sprijinirea sectorului HoReCa. Social-democratii depun si motiune simpla impotriva lui Nelu Tataru

Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin purtatorul de cuvant Lucian Romascanu. Social-democratii au anuntat motiune simpla impotriva ministrului Nelu Tataru si initierea unei legi in Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa.

PSD anunta ca va depune in Parlament un proiect de lege pentru sprijinul domeniului HoReCa

PSD anunta ca va depune luni, in Parlament, un proiect de lege care prevede masuri de sprijin pentru domeniul HoReCa, grav afectat de criza sanitara.

Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata

PSD, PNL si ALDE au depus joi, la Senat, proiectul de lege pentru prelungirea mandatelor alesilor locali pana pe 1 noiembrie. De altfel pesedistii si liberalii si-au facut calculele politice si au batut palma asupra perioadei in care se vor desfasura alegerile locale. Sfarsitul lunii septembrie convine ambelor partide politice, PSD pentru ca isi poate conserva in mare parte mandatele alesilor locali iar PNL limiteaza astfel efectul asupra procentelor sale care va fi generat de criza economica. De partea cealalta, USR si Pro Romania nu au dorit sa parafeze intelegerea.

PSD, lovitura de gratie pentru Guvernul Orban! Ce se intampla acum cu starea de alerta

Liderii PSD au decis astazi sa nu voteze prelungirea starii de alerta in forma propusa de Guvernul Orban. Mai mult, social-democratii intentioneaza sa modifice documentul in Parlament. Mai multe detalii despre ultima lovitura a Opozitiei, in continuare. PSD, lovitura de gratie pentru Guvern Nici apelul sefului statului, nici insistentele premierului, nu ii indupleca pe parlamentari .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )