Libnet.ro
UNICEF

23:45

PSD: Florin Citu si Klaus Iohannis sunt printre putinii decidenti occidentali care n-au avut pana acum vreo reactie privind evenimentele din SUA

Adevărul Adevărul,
PSD: Florin Citu si Klaus Iohannis sunt printre putinii decidenti occidentali care n-au avut pana acum vreo reactie privind evenimentele din SUA

Social-democratii au transmis ca premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis sunt singurii demnitari si printre putinii decidenti occidentali care nu au avut pana acum o reactie privind evenimentele din Statele Unite. continuă pe Adevărul

Sedinta la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Florin Citu si ministrii de la USR-PLUS (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste cu prim-ministrul Florin Citu, joi, ora 15, la Palatul Cotroceni, iar la eveniment vor mai lua parte vicepremierul Dan Barna si cei sase titulari de.

Presedintele Klaus Iohannis se implica in guvernare. Ce le-a cerut astazi ministrilor USR

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire cu premierul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna si cei sase ministri USR-PLUS.

Klaus Iohannis, intalnire cu ministrii USR-PLUS, de la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi, de la ora 15. 00, cu o parte dintre ministrii din Guvernul Citu, anunta Administratia Prezidentiala. Printre acestia se regasesc Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu si Ciprian Teleman.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Camera Deputatilor a adoptat pe 15 decembrie 2020 proiectul de lege initiat de catre deputatul minoritatilor national de la Partida Romilor Pro-Europa Daniel Vasile si deputatul PSD Petre-Florin Manole privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului.

Florin Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare. Estimarile sunt sa mergem catre 150.000 de vaccinuri pe zi (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, la finalul sedintei de guvern, ca suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare anti-Covid-19. Florin Citu: Suntem pregatiti pentru a doua etapa de.

Florin Citu, dupa sedinta de Guvern: Mergem catre 150.000 de vaccinuri pe zi

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca Romania va fi pregatita sa vaccineze 150. 000 de persoane pe zi. Suntem pregatiti pentru a doua etapa de vaccinare. Eu zic ca in Romania campania de vaccinare merge foarte bine iar estimarile pe care le avem sunt sa mergem catre 150. 000 de vaccinuri pe zi, a spus Citu.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si.

PREMIERUL FLORIN CITU: Companiile de stat - evaluate financiar, inainte de stabilirea alocarilor bugetare

Conditiile de bugetare vor fi continute in memorandumuri aprobate pentru fiecare minister *Seful Guvernului estimeaza ca bugetul de stat va fi aprobat in 4 februarie Guvernul nu mai este dispus sa bugeteze pierderile din companiile de stat a afirmat, ieri, prim-ministrul Florin Citu, la finalul sedintei Executivului. Seful Guvernului le-a solicitat ministrilor o analiza reala a situatiei financiare a companiilor de stat pentru a stabili conditiile in care activitatea acestora va fi sustinuta de catre bugetul de stat.

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

FLORIN CITU: Intentia noastra este ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa trecem la etapa a doua de vaccinare

Guvernul intentioneaza ca de la jumatatea saptamanii viitoare sa inceapa etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19, a declarat premierul Florin Citu, astazi, intr-o videoconferinta cu prefectii, organizata in sistem online.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )