Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sedinta la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Florin Citu si ministrii de la USR-PLUS (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Florin Citu si ministrii de la USR-PLUS (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste cu prim-ministrul Florin Citu, joi, ora 15, la Palatul Cotroceni, iar la eveniment vor mai lua parte vicepremierul Dan Barna si cei sase titulari de. continuă pe B1

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu liderii coalitiei de guvernare la Vila Lac

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu liderii coalitiei de Guvernare la Vila Lac, informeaza Agerpres, citand surse politice. Potrivit surselor, intalnirea cu liderii formatiunilor.

Presedintele Klaus Iohannis se implica in guvernare. Ce le-a cerut astazi ministrilor USR

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire cu premierul Florin Citu, vicepremierul Dan Barna si cei sase ministri USR-PLUS.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu liderii partidelor din coalitie

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri dupa amiaza cu liderii coalitiei guvernamentale, l.

Presedintele Klaus Iohannis a decis: Fostul ministru Costel Alexe poate fi urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru inceperea urmarii penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a admis astfel cererea procurorilor.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Legea privind unele masuri.

SURSE Klaus Iohannis se intalneste azi dupa-amiaza cu liderii coalitiei pentru a discuta prioritatile guvernarii

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste azi dupa amiza, la Vila Lac, cu liderii coalitiei pentru a discuta prioritatile guvernarii in perioada urmatoare, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale.

KLAUS IOHANNIS A DECIS: Costel Alexe, urmarit penal de DNA

Presedintele Klaus Iohannis a dat unda verde cererii Parchetului General pentru demararea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, care in prezent este presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

PSD: Florin Citu si Klaus Iohannis sunt printre putinii decidenti occidentali care n-au avut pana acum vreo reactie privind evenimentele din SUA

Social-democratii au transmis ca premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis sunt singurii demnitari si printre putinii decidenti occidentali care nu au avut pana acum o reactie privind evenimentele din Statele Unite.

Klaus Iohannis, intalnire cu ministrii USR-PLUS, de la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi, de la ora 15. 00, cu o parte dintre ministrii din Guvernul Citu, anunta Administratia Prezidentiala. Printre acestia se regasesc Dan Barna, Catalin Drula, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu si Ciprian Teleman.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind unele masuri pentru combaterea antitiganismului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, informeaza Administratia Prezidentiala. Camera Deputatilor a adoptat pe 15 decembrie 2020 proiectul de lege initiat de catre deputatul minoritatilor national de la Partida Romilor Pro-Europa Daniel Vasile si deputatul PSD Petre-Florin Manole privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )