Libnet.ro
UNICEF

14:00

PSD introduce pensia pentru parinti. Aceasta ar putea fi platita de copii si va fi obligatorie

Playtech Playtech,
PSD introduce pensia pentru parinti. Aceasta ar putea fi platita de copii si va fi obligatorie

Partidul Social DemocratPSD) introduce pensia pentru parinti! Un numar de 77 de deputati si senatori, majoritatea de la PSD, au in plan promulgarea acestui tip de pensie, care ar putea fi platita de copii si va fi obligatorie. 77 de deputati si senatori, majoritatea PSD, doresc introducerea pensiei pentru parinti Se intituleaza Legea recunostintei intre . continuă pe Playtech

PSD a transformat familia intr-o bisnita cu alocatia pentru parinti

Cu sau fara Liviu Dragnea, PSD se descurca excelent sa lanseze fumigene. Ultima e cu alocatia pentru parinti. Sau pensia alimentara pentru parinti. Sau, spune-i cum vrei, sa reduca.

Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea e adoptata, angajatorul e obligat sa te plateasca

Senatul vine cu vesti bune! Se anunta zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea este adoptata, iar angajatorul este obligat sa te plateasca. Senatul a decis! Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile Senatul a adoptat, miercuri, un proiect ce prevede acordarea unor zile libere parintilor, pentru a-si putea supraveghea copii, in .

PNL reactioneaza la proiectul Alocatie pentru parinti, propus de PSD: Doar mintea bolnava a PSD-istilor poate gandi o lege prin care parintii sa-si bage la puscarie copiii

Vicepresedintele PNL, Dan Vilceanu, a reactionat, joi, la proiectul PSD care ii obliga pe copiii majori obligati sa plateasca pensie parintilor, bunicilor si strabunicilor aflati in dificultate.

Veste buna pentru parinti. Vor avea zile libere platite cand scolile se inchid din cauza vremii

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme. Legea a fost adoptata saptamana.

SONDAJ Liber pentru parinti cand scolile se inchid din cauza vremii. E ok?

Un proiect de lege adoptat de Senat prevede ca parintii sa-si poata lua zile libere ca sa stea cu copiii, atunci cand scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme, decise de autoritati. E ok aceasta masura?Participa la sondajul HotNews. ro.

Liderii PSD-ALDE, discutie pentru revizuirea Constitutiei

Liderii PSD-ALDE se intalnesc luni, de la ora 11. 30, intr-o sedinta a Coalitiei de guvernare, pe ord.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )