Libnet.ro
UNICEF

12:30

Veste buna pentru parinti. Vor avea zile libere platite cand scolile se inchid din cauza vremii

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru parinti. Vor avea zile libere platite cand scolile se inchid din cauza vremii

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme. Legea a fost adoptata saptamana. continuă pe Antena3

Parintii ar putea primi zile libere atunci cand scolile sunt inchise temporar! Proiectul de lege initiat de PSD-ALDE a fost adoptat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiecte de lege, prin care parintii vor primi zile libere pentru supravegherea copiilor, atunci cand unitatile de invatamant se inchid temporar, potrivit.

Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea e adoptata, angajatorul e obligat sa te plateasca

Senatul vine cu vesti bune! Se anunta zile libere pentru parinti cand se inchid scolile. Legea este adoptata, iar angajatorul este obligat sa te plateasca. Senatul a decis! Zile libere pentru parinti cand se inchid scolile Senatul a adoptat, miercuri, un proiect ce prevede acordarea unor zile libere parintilor, pentru a-si putea supraveghea copii, in .

SONDAJ Liber pentru parinti cand scolile se inchid din cauza vremii. E ok?

Un proiect de lege adoptat de Senat prevede ca parintii sa-si poata lua zile libere ca sa stea cu copiii, atunci cand scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme, decise de autoritati. E ok aceasta masura?Participa la sondajul HotNews. ro.

Lege adoptata in Senat: Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa, cand se inchid scolile din cauza vremii

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea acasa cu copiii atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme decise de autoritati, potrivit unui proiect de lege adoptat miercuri la Senat.

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand se inchid scolile din cauza vremii - lege adoptata de Senat

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme decise de catre autoritati, potrivit unui proiect de lege adoptat miercuri la Senat.

PSD introduce pensia pentru parinti. Aceasta ar putea fi platita de copii si va fi obligatorie

Partidul Social DemocratPSD) introduce pensia pentru parinti! Un numar de 77 de deputati si senatori, majoritatea de la PSD, au in plan promulgarea acestui tip de pensie, care ar putea fi platita de copii si va fi obligatorie. 77 de deputati si senatori, majoritatea PSD, doresc introducerea pensiei pentru parinti Se intituleaza Legea recunostintei intre .

PSD a transformat familia intr-o bisnita cu alocatia pentru parinti

Cu sau fara Liviu Dragnea, PSD se descurca excelent sa lanseze fumigene. Ultima e cu alocatia pentru parinti. Sau pensia alimentara pentru parinti. Sau, spune-i cum vrei, sa reduca.

FOTO Primaria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea in total 110 hectare, urmand sa investeasca pana la 100 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca vrea sa faca zece parcuri care vor avea in total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, in total, intre 90 si 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews. ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spatii verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lasate in paragina. Proiectele sunt in diverse stadii: pentru unele abia se stabileste locatia, pentru altele s-au facut studiile de fezabilitate, concursurile de solutii si s-au atribuit contractele de executie, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est - 46,19 ha, Padurea Clujenilor 21,3 ha) si Zona verde Cetatuia 10 ha).

Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie a decis ieftinirea gazelor cu peste 5% pentru toti consumatorii in regim reglementat, incepand cu 1 iulie. Comitetul de reglementare al Autoritatii.

HOROSCOP. Zodiile care nu vor avea aventuri de-o vara

Vara nu aduce iubire si aventuri pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te sperie orice aventura care te-ar putea scoate din zona de confort, asa ca nu vei incerca nimic. Daca esti intr-o relatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2672 seconds )