Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comitetul Executiv al PSD discuta desemnarea candidatului pentru prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Comitetul Executiv al PSD discuta desemnarea candidatului pentru prezidentiale

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, marti, pe ordinea de zi aflandu-se desemnarea candidatului pe. continuă pe România Liberă

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

PSD in cursa pentru prezidentiale: Dancila o acuza pe Firea ca lanseaza atacuri la adresa ei pentru ca e interesata de propria imagine, nu de soarta partidului

Premierul Viorica Dancila sugereaza ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, este ipocrita atunci cand spune ca a intrat in competitia interna din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale pentru ca este ingrijorata de soarta partidului, care risca sa piarda alegerile. Dancila spune ca iesirile publice si atacurile lansate de Firea la adresa colegilor de partid arata ca singurul lucru care o preocupa este propria imagine.

Detalii de ultima ora despre sondajele pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale

Codrin Stefanescu a relatat, luni, la Editie speciala, ce s-a intamplat in timpul negocierilor PSD cu ALDE si Pro Romania pentru desemnarea candidatului stangii la prezidentiale. E un fel de Nu te.

Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pentru Cotroceni

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Firea: Am intrat in competitia pentru prezidentiale pentru ca lucrurile nu merg in directia buna in PSD si ma tem ca pierdem alegerile

Gabriela Firea a declarat ca intra in competitia interna pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in directia buna pentru PSD si se teme ca partidul va pierde alegerile prezidentiale si cele locale si parlamentare de anul viitor.

Prima reactie din PSD, la decizia USR PLUS pentru prezidentiale: Sistemul si-a anuntat decizia.Totul decurge conform planului trasat

Liderii Aliantei 2020 USR-PLUS au anuntat, duminica, oficial, candidatura luiDan Barnala alegerile prezidentiale din acest an. De altfel, liderul PLUS, Dacian Ciolos, a precizat ca Alianta a decis.

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru prezidentiale

Eugen Teodorovici si-a anuntat duminica retragerea sa din cursa interna pentru alegerea candidatului PSD la prezidentiale, scrie Mediafax.

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Purtatorul de cuvant al PSD il ataca duminica pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, scriind pe Facebook ca s-ar putea sa constatam ca acesta nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul 0, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )