Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD lasa fara obiect asumarea raspunderii Guvernului pe tema Justitiei Senatul a adoptat amnarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani

Hotnews Hotnews,
 PSD lasa fara obiect asumarea raspunderii Guvernului pe tema Justitiei Senatul a adoptat amnarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani

Senatul a aprobat, cu unanimitate, amanarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani, pana in 2022. De asemenea, senatorii au amanat cu un an suplimentarea completurilor inferioare de la 2 la 3 judecatori. Senatul este camera decizionala astfel incat modificarile merg la promulgare. Votul de la Senat unde PSD detine majoritatea) vine in contextul in care Guvernul a anuntat, marti in sedinta, ca isi asuma raspunderea pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor. continuă pe Hotnews

PSD lasa fara obiect asumarea raspunderii Guvernului pe tema Justitiei Senatul a adoptat amanarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani

Senatul a aprobat, cu unanimitate, amanarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani, pana in 2022. De asemenea, senatorii au amanat cu un an suplimentarea completurilor inferioare de la 2 la 3 judecatori. Senatul este camera decizionala astfel incat modificarile merg la promulgare. Votul de la Senat unde PSD detine majoritatea) vine in contextul in care Guvernul a anuntat, marti in sedinta, ca isi asuma raspunderea pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor.

Calendarul primei asumari de raspundere: Guvernul Orban, asteptat in Parlament joi. Situatie incerta privind asumarea pe proiectul de lege privind justitia

Conducerea Parlamentului a decis miercuri, in sedinta Birourilor Peramanente reunite ca joi la ora 12 Guvernul Orban sa-si asume raspunderea pe pachetul de legi referitoare la plafoane, transportul scolar si justitie. Opozitia - PSD sustine ca asumarea pe proiectul privind justitia este inutila avand in vedere ca Senatul a adoptat o lege care face modificarile in sesnul dorit de Executiv. PSD lasa fara obiect asumarea raspunderii Guvernului pe tema Justitiei Senatul a adoptat amanarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani.

Raluca Turcan, despre asumarea raspunderii Guvernului pe mai multe proiecte de lege: PSD isi propune sa joace la ruleta ruseasca destinul romanilor

Vicepremierul Raluca Turcan a cerut, luni, la finalul sedintei PNL, celor de la PSD sa nu blocheze proiectele de lege pe care Guvernul Orban intentioneza sa si le asume in Parlament.

Cum ar putea fi demis Guvernul Orban dupa asumarea raspunderii in Parlament pe cele trei pachete de legi

Asumarea raspunderii in Parlament deschide calea catre demiterea Guvernului. Opozitia are la dispozitie trei zile de la depunerea initiativei in Parlament pentru a initia o motiune de cenzura.

Orban: Demaram procedura angajarii raspunderii Guvernului pe trei proiecte - Legile Justitiei, OUG 51, Legea plafoanelor bugetare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca marti demareaza procedura angajarii raspunderii Guvernului in Parlament pe trei proiecte legislative: in cazul Legilor Justitiei, pe.

Bugetul pe 2020 - deficit de 3,6%, cresterea pensiilor si a salariului minim Asumarea raspunderii pe abrogarea OUG 114

Bugetul pe anul 2020 va prevede un deficit de 3,6% negociat cu Uniunea Europeana si va include majorarea pensiilor si a salariului minim, a declarat luni vicepremierul Raluca Turcan, care nu a dorit insa sa precizeze in ce fel va fi adoptat proiectul - prin asumarea raspunderii sau prin vot in Parlament.

Guvernul Orban, sedinta cruciala pe asumarea raspunderii

Conducerea PNL se reuneste, luni,sedinta saptamanala, in frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid daca isiasuma sau nu raspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, in urma cu cateva zile se discuta si asumarea raspunderii pe legea bugetului de stat, dar si asumara raspunderii in ceea ce priveste proiecte de Justitie, precum pensionarea anticipata a magistratilor, proiect care ar trebui schimbat cat mai repede, potrivit liberalilor.

Turcan: Guvernul sesizeaza marti Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, OUG 51 privind transportul elevilor si Legea privind plafoanele bugetare (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul PNL va sesiza, marti, Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, pe Ordonanta de Urgenta 51 privind transportul elevilor si pe Legea privind.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul intra in sedinta pentru asumarea raspunderii

ACTUALIZARE - Premierul precizeaza ca ministrii au termen pana la ora 24 sa trimita Ministerului Finantelor sumele pentru a putea constitui fondul de rezerva a Guvernului. --- *ACTUALIZARE - Proiectul de lege privind plafoanele este introdus pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, pe lista suplimentara este introdus proiectul actelor normative privind transportul.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii guvernamentale - solutia pentru abrogarea unor prevederi legislative nocive

Agenda incarcata pentru membrii Guvernului: ministrii cabinetului Orban vor aproba in urmatoarele zile doua asumari guvernamentale pentru modificarea urgenta a unor prevederi din legile justitiei si din ordonanta de urgenta 1142018.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )