Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD: Liberalii ascund bugetul pe 2021 pentru ca nu vor ca romanii sa stie, inainte de alegeri, ca pregatesc taieri de salarii, concedieri masive si majorarea TVA

B1 B1,
PSD: Liberalii ascund bugetul pe 2021 pentru ca nu vor ca romanii sa stie, inainte de alegeri, ca pregatesc taieri de salarii, concedieri masive si majorarea TVA

PSD acuza Guvernul PNL ca nu vrea sa prezinte acum public proiectul de buget pe 2021 deoarece liberalii s-ar da astfel de gol ca pregatesc mai multe masuri de auteritate pentru anul urmator, or nu vor sa faca as. continuă pe B1

Anul scolar 2020-2021. Parintii vor avea zile libere platite de la Stat. Ministerul Muncii a dat vestea

Parintii ai caror copii vor invata de acasa, online, sau in sistem hibrid, o saptamana acasa, o saptamana la scoala, vor putea sta acasa cu 75% din salariu. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zilele libere platite parintilor care trebui sa stea acasa sa-si supravegheze copiii .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Surse. PNL nu mai vrea sa faca alianta cu USR la Timisoara si se indreapta spre PSD. Liberalii s-au razgandit peste noapte

Liberalul Alin Nica, presedintele ales al CJ Timis, a blocat acordul de colaborare dintre PNL si USR pentru Consiliul Judetean si Consiliul Local, sustin surse politice pentru Adevarul. Desi cele doua parti erau foarte aproape sa bata palma, Nica s-a razgandit peste noapte si le-a transmis celor din USR ca asteapta mai intai rezultatul alegerilor parlamentare, apoi va negocia o alianta. PNL poate forma o majoritate in CJ Timis si cu PSD.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

Se intampla la ANAF: masini la preturi de nimic pentru toti romanii. Ce modele de top costa uimitor de putin

ANAF are vesti excelente pentru romani. Scoate la vanzare masini cu preturi foarte mici. Ai astfel ocazia sa pui mana pe un model al marcii pe care o preferi. Iata cum arata oferta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )