Libnet.ro
UNICEF

21:15

PSD, mutare socanta in cazul demisiei lui Vlad Voiculescu. E o premiera in Parlament

Playtech Playtech,
PSD, mutare socanta in cazul demisiei lui Vlad Voiculescu. E o premiera in Parlament

Astazi a fost o zi grea pentru USR si pentru ministrul Vlad Voiculescu in plenul Camerei Deputatilor. in urma cu doua zile PSD anunta depunerea unei motiuni de cenzura pe numele lui Vlad Voiculescu. Astazi, in plen s-a decis soarta ministrului si, implicit, a motiunii. Ministrul Vlad Voiculescu scapa cu mainile curate Modul de gestionare . continuă pe Playtech

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla initiata de PSD, intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

Motiunea prin care Opozitia a cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu a picat la votul in Camera Deputatilor

Deputatii s-au pronuntat, miercuri, prin vot asupra motiunii simple prin care PSD a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. 140 de deputati s-au prountat in favoarea motiunii si 161, impotriva acesteia. Astfel, motiuna a fost respinsa.

Motiunea prin care Opozitia a cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu a picat la votul in Camera Deputatilor

Deputatii s-au pronuntat, miercuri, prin vot asupra motiunii simple prin care PSD a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. 140 de deputati au votat in favoarea motiunii si 161, impotriva acesteia. Astfel, motiunea a fost respinsa.

Alexandru Rafila, reprosuri pentru Vlad Voiculescu: Romania a cumparat 3,1 milioane de teste rapide, dar testarea in scoli e doar pe hartie. Lucrul asta va ascunde sub pres evolutia epidemiei

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, i-a reprosat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), faptul ca se testeaza insuficient in Romania pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Rafila s-a re.

Cand se voteaza motiunea de cenzura PSD impotriva ministrului sanatatii Vlad Voiculescu

Deputatii au dezbatut luni motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, intitulata Incompetenta si lipsa de asumare UCID! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea.

USR PLUS: Reforma sistemului de sanatate merge mai departe. Barna: Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu a fost demagogie specifica PSD

Dupa ce, miercuri, motiunea simpla inaintata de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu a trecut, USR PLUS sustine ca votul din plenul Camerei confirma, o data in plus, ca toate aceste tentative ale PSD raman fara ecou. Dan Barna a transmis ca motiunea a reprezentat un exercitiu de demagogie specific PSD.

Scandal in Parlament la motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu. Presedintele sedintei le-a inchis microfonul parlamentarilor PSD

Momente tensionate in Parlament, la finalul sedintei de luni, in care a fost dezbatuta motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. in momentul in care presedinta sedintei a anuntat inchiderea sesiunii, deputatul PSD Alfred Simonis a cerut prelungirea programului pentru a fi dat votul pe motiune. Atunci au inceput huiduielile in sala.

Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu, respinsa. PSD a cerut vot secret, dar coalitia de guvernare s-a impotrivit. Cate voturi au fost impotriva ministrului

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost respinsa de Camera Deputatilor. PSD a cerut vot secret pentru motiune, dar partidele din coalitia de guvernare s-au opus.

Vlad Voiculescu raspunde taios la motiunea simpla a PSD

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune, despre motiunea simpla care a fost citita, luni, in Par.

Alexandru Rafila, critici dure pentru Vlad Voiculescu: Lipsa de asumare ucide!

Alexandru Rafila, vicepresedinte al Camerei Deputatilor a citit motiunea simpla depusa de PSD si intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2637 seconds )