Libnet.ro
UNICEF

21:00

Scandal in Parlament la motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu. Presedintele sedintei le-a inchis microfonul parlamentarilor PSD

Antena3 Antena3,
Scandal in Parlament la motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu. Presedintele sedintei le-a inchis microfonul parlamentarilor PSD

Momente tensionate in Parlament, la finalul sedintei de luni, in care a fost dezbatuta motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. in momentul in care presedinta sedintei a anuntat inchiderea sesiunii, deputatul PSD Alfred Simonis a cerut prelungirea programului pentru a fi dat votul pe motiune. Atunci au inceput huiduielile in sala. continuă pe Antena3

Ce este si ce efecte are o motiune simpla, precum cea pregatita de PSD impotriva lui Vlad Voiculescu

PSD a depus in Parlament, miercurea trecuta, o motiune simpla, impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanat.

VIDEO Scandal la motiunea impotriva ministrului Sanatatii. Voiculescu: Autorul dezastrului din Sanatate este PSD si mafia pesedista Simonis: Vladut are industria farma in spate

Camera Deputatilor a dezbatut, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. inaintea citirii motiunii, social-democratii au provocat un scandal in plenul Camerei, solicitand europarlamentarilor Dacian Ciolos si Dragos Pislaru parasirea salii de plen. Agitatia a continuat la discursul ministrului Vlad Voiculescu cu huiduieli si fluieraturi. Dezbaterile au fost pline de acuzatii dure si reprosuri intre Opozitie si Putere.

Ce se intampla daca trece de Parlament motiunea PSD contra lui Vlad Voiculescu

Motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, este pusa in dezbatere astazi de Camera Deputatilor, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Ce reprosuri i.

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Astazi, Camera Deputatilor pune in dezbatere motiunea depusa de PSD impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, iar votul urmeaza sa se dea miercuri, in sedinta plenului. Reamintim ca saptamana.

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla initiata de PSD, intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Camera Deputatilor dezbate luni motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

Vlad Voiculescu raspunde taios la motiunea simpla a PSD

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune, despre motiunea simpla care a fost citita, luni, in Par.

Alexandru Rafila, critici dure pentru Vlad Voiculescu: Lipsa de asumare ucide!

Alexandru Rafila, vicepresedinte al Camerei Deputatilor a citit motiunea simpla depusa de PSD si intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea si viata romanilor.

Vlad Voiculescu, ridiculizat in Parlament, de George Simion: Una vorbim, alta fumam

George Simion l-a criticat pe ministrul USR PLUS de la Sanatate, Vlad Voiculescu, pentru faptul ca nu a luat masurile promise in sistemul sanitar, pentru a preintampina evenimentele nefericite, precum cel de la Sp.

Ministrul Vlad Voiculescu, in centrul unor noi controverse: Suspiciuni privind legalitatea atestatului de echivalare a diplomei din Viena, obtinut in timpul Guvernului Ciolos

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu,se afla in centrul unor noi controverse. Dupa ce a fost acuzat ca nu are diploma de licenta, Vlad Voiculescu a declarat ca si-a obtinut diploma la scoala de business pe.

VLAD VOICULESCU: Bugetul pentru activitatile Ministerului Sanatatii este un pic mai mare fata de anul trecut

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca bugetul care ramane efectiv in acest an pentru activitatile ministerului de resort este un pic mai mare fata de anul trecut, dar nu este suficient.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )