Libnet.ro
UNICEF

22:00

PSD NEGOCIAZA, GUVERNUL CONTRAATACA Motiunea de cenzura, la cheremul social-democratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD NEGOCIAZA, GUVERNUL CONTRAATACA Motiunea de cenzura, la cheremul social-democratilor

PSD nu stie cand va vota motiunea de cenzura depusa saptamana trecuta la adresa guvernului Orban. De ce? Pentru ca asa cum rezulta din declaratiile senatorului Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, dupa sedinta de vineri a Comitetului Executiv National al social-democratilor, inca se negociaza pentru votarea motiunii. Cu alte cuvinte, motiunea nu intruneste deocamdata cele 233 de voturi necesare pentru daramarea Guvernului. Mai ales ca vineri trei parlamentari social-democrati au sarit in barca liberalilor, iar unii lideri ai Pro Romania - printre care se numara vicepresedintele Adrian Tutuianu - nu par convinsi de constitutionalitatea depunerii motiunii de cenzura in timpul sesiunii extraordinare. continuă pe Ziarul Bursa

Ce scrie in sesizarea prin care Guvernul a contestat motiunea de cenzura la CCR

Guvernul a depus vineri, la Curtea Constitutionala, sesizarea referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala Guvern-Parlament in legatura cu motiunea de cenzura initiata de PSD si prezentata deja in Parlament in urma cu o zi. Guvernul reclama, printre altele, depunerea motiunii de cenzura in perioada dintre sesiunile ordinare.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

Guvernul a contestat motiunea de cenzura la CCR. Danca:PSD e un partid de piromani. Dau foc la tara si se uita cu satisfactie cinica

Guvernul a depus vineri la Curtea Constitutionala sesizarea referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala Guvern-Parlament in legatura cu motiunea de cenzura initiata de PSD si prezentata deja in Parlament. Este clara intentia PSD-ului de a provoca haos in Romania, asa cum au facut-o de la inceputul pandemiei, sabotand orice actiune a Guvernului, a spus Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului.

DEMERSUL PSD, BLOCAT DE GUVERN Motiunea de cenzura, contestata la Curtea Constitutionala

Demersul PSD pentru demiterea guvernului Orban a demarat ieri cu citirea motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, reunit in sesiune extraordinara comuna. Momentul a fost marcat de acuzatii la adresa Executivului, a premierului Ludovic Orban, dar si la adresa presedintelui Klaus Iohannis, precum si de declaratiile ulterioare ale sefului Guvernului care s-a aratat iritat de criticile din textul motiunii si care a anuntat ca va ataca intregul demers social-democrat la Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )