Libnet.ro
UNICEF

08:01

Guvernul a contestat motiunea de cenzura la CCR. Danca:PSD e un partid de piromani. Dau foc la tara si se uita cu satisfactie cinica

Adevărul Adevărul,
Guvernul a contestat motiunea de cenzura la CCR. Danca:PSD e un partid de piromani. Dau foc la tara si se uita cu satisfactie cinica

Guvernul a depus vineri la Curtea Constitutionala sesizarea referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala Guvern-Parlament in legatura cu motiunea de cenzura initiata de PSD si prezentata deja in Parlament. Este clara intentia PSD-ului de a provoca haos in Romania, asa cum au facut-o de la inceputul pandemiei, sabotand orice actiune a Guvernului, a spus Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului. continuă pe Adevărul

Ce scrie in sesizarea prin care Guvernul a contestat motiunea de cenzura la CCR

Guvernul a depus vineri, la Curtea Constitutionala, sesizarea referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala Guvern-Parlament in legatura cu motiunea de cenzura initiata de PSD si prezentata deja in Parlament in urma cu o zi. Guvernul reclama, printre altele, depunerea motiunii de cenzura in perioada dintre sesiunile ordinare.

Ionel Danca: PSD e un partid de piromani. Dau foc la tara si se uita cu satisfactie cinica cum Guvernul trebuie sa stinga focul

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a depus vineri dimineata la sediul CCR o sesizare referitoare la motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban. intr-o declaratie de presa, acesta i-a criticat pe social-democrati pentru motiunea de cenzura, afirmand despre acestia ca fac parte dintr-un partid de piromani.

Liberalii au sesizat CCR cu privire la motiunea de cenzura depusa de PSD. PSD este un partid de piromani

Liberalii au depus la Curtea Constitutionala o sesizare privind motiunea de cenzura depusa de PSD pentru rasturnarea Guvernului Orban. PNL sustine ca demersul nu respecta legea fundamentala pentru ca motiunea a fost depusa in timpul sesiunii parlamentare extraordinare. Sesizarea a fost facuta de seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

PSD citeste azi in Parlament motiunea de cenzura Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata

Joi de la ora 12 Senatul si Camera Deputatilor vor fi convocate intr-o sesiune extraordinata comuna pentru prezentarea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului Orban, denumita Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata.

Ce scrie in motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban

Investit initial in noiembrie 2019 si reinstalat la jumatatea lui martie 2020, Guvernul Orban este amenintat politic din nou, in conditiile in care, luni, PSD a depus o motiune de cenzura, iar Marcel Ciolacu.

Barna:Motiunea de cenzura a PSD este un exercitiu stupefiant de iresponsabilitate

Presedintele USR Dan Barna a criticat joi motiunea de cenzura depusa de PSD, catalogand-o drept un exerciti stupefiant de iresponsabilitate. Acesta argumenteaza ca o criza politica nu va rezolva criza sanitara si economica cu care se confrunta la ora actuala Romania.

UPDATE Guvernul s-a hotarat si ataca la Curtea Constitutionala demersul PSD de a depune motiune de cenzura Orban, catre PSD: Nu va jucati cu focul

Dupa o saptamana de controverse cu social-democratii, liberalii au decis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe un conflic juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament privind depunerea motiunii de cenzura de catre PSD in vacanta parlamentara, a anuntat Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )