Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD, planuri pentru votul motiunii impotriva Guvernului

România Liberă România Liberă,
PSD, planuri pentru votul motiunii impotriva Guvernului

Comitetul Executiv National CExN) al PSD se reuneste din nou astazii, urmand sa fie luate in discut. continuă pe România Liberă

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data pentru votul motiunii. Lucian Romascanu: Parlamentul este suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive foarte clare (VIDEO)

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data in care va fi votatamotiunea de cenzura la adresa cabinetului liberal condus de Ludovic Orban, a precizat senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant.

Cand va avea loc votul din Parlament pe motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Ziua votarii motiunii de cenzura depusa de PSD, semnata de 205 parlamentari si intitulata Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mita generalizata, este inca incerta, in ciuda faptului ca documentul a .

Ce scrie in motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban

Investit initial in noiembrie 2019 si reinstalat la jumatatea lui martie 2020, Guvernul Orban este amenintat politic din nou, in conditiile in care, luni, PSD a depus o motiune de cenzura, iar Marcel Ciolacu.

PENTRU INCALCAREA NORMELOR IMPOTRIVA SPALARII BANILOR Fenergo: Bancile din lume, amendate cu 5,6 miliarde dolari

Bancile globale au fost amendate cu 5,6 miliarde de dolari in primele sapte luni ale anului curent, pentru nerespectarea normelor anti-spalare de bani si a reglementarilor aferente, conform calculelor Fenergo, societate irlandeza care furnizeaza servicii digitale catre institutiile financiare din intreaga lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )