Libnet.ro
UNICEF

13:15

PSD: Poate fi demis Avocatul Poporului, dar nu acum

România Liberă România Liberă,
PSD: Poate fi demis Avocatul Poporului, dar nu acum

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, considera ca nu sunt motive ca Renate Weber sa fie de. continuă pe România Liberă

PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

PSD considera ca in acest moment nu exista niciun motiv pentru schimbarea din functie a Avocatului Poporului, catalogand aceasta institutie drept una fundamentala. PNL va declansa luni procedura de demitere a Avocatului Poporului Renate Weber, insa demersul nu poate fi concretizat fara sustinerea PSD, partid majoritar in Parlament.

PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

PSD nu vede niciun motiv intemeiat pentru ca Avocatul Poporului, Renate Weber, sa fie revocat din functie si acuza Guvernul ca ataca institutii fundamentale ale statului, a declarat duminica purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. Reactia vine dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat ca parlamentarii partidului vor incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite.

Avocatul Poporului recomanda Ministerului Sanatatii sa reglementeze situatia persoanelor asimptomatice care sunt internate obligatoriu in spital

Avocatul Poporului a trimis Ministerului Sanatatii o recomandare pentru a reglementa situatia persoanelor asimptomatice care sunt internate obligatoriu in spital, cadrul legislativ aplicabil fiind considerat neconstitutional. in plus, Avocatul Poporului argumenteaza ca statele membre ale Uniunii Europene nu au luat aceasta masura.

Ludovic Orban: Voi solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca va solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, care nu mai este de ceva vreme avocatul.

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor speciale

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea pensiilor speciale, adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Avocatul.

Orban i-a pus gand rau Renatei Weber:Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la Brasov, ca va solicita grupurilor parlamentare ale PNL sa investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului.

Avocatul Poporului, despre sesizarea la CCR in cazul legii privind impozitarea pensiilor speciale: Nu se respecta principiul egalitatii fiscale.Suntem in situatia in care exista o dubla impozitare (VIDEO)

Avocatul Poporului, Renate Weber, a explicat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea cu pana cu pana.

Avocatul Poporului ataca la CCR impozitarea suplimentara a pensiilor speciale: Suntem in fata unei mari ipocrizii

Avocatul Poporului si inalta Curte de Casatie si Justitie au anuntat joi ca vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura impozitarea pensiilor speciale.

Avocatul Poporului a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale. Cum motiveaza Renate Weber

Avocatul Poporului Renate Weber a atacat joi la Curtea Constitutionala CCR) legea adoptata ieri care prevede impozitarea cu pana la 85% a tuturor pensiilor speciale.

Legea privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului

Legea adoptata de Camera Deputatilor privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului. Renate Weber a declarat pentru HotNews. ro ca exista cel putin doua motive de neconstitutionalitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )