Libnet.ro
UNICEF

18:45

PSD, pregatiri pentru Congresul din 29 iunie. Cine intra in cursa interna pentru castigarea sefiei

Antena3 Antena3,
PSD, pregatiri pentru Congresul din 29 iunie. Cine intra in cursa interna pentru castigarea sefiei

Esecul motiunii de cenzura intareste pozitia Vioricai Dancila in interiorul PSD si ii deschide calea catre castigarea sefiei partidului la Congres. Deocamdata, contracandidatul premierului este. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu vrea sa candideze pentru sefia PSD

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei ar putea candida pentru postul de presedinte PSD la Congresul din 29 iunie. Surse din PSD, citate de Adevarul, spun ca ministrul Educatiei este decis in proportie de 90.

Viorica Dancila, SINGURUL candidat la sefia PSD: As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie

Viorica Dancila nu are nicio emotie la Congresul din 29 iunie, ea fiind singurul candidat la sefia PSD. As vrea sa candideze si alti colegi la Congres, asa trebuie sa fie in democratie, a spus Viorica.

Viorica Dancila: As vrea sa candideze si alti colegi la congresul PSD, asa trebuie sa fie in democratie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca ar dori sa candideze si alti colegi sau colege la presedintia formatiunii la congresul din 29 iunie, pentru ca asa trebuie sa.

Concert Garbage la Arenele Romane pe 29 iunie

Garbage canta la Bucuresti sambata, 29 iunie, la Arenele Romane. Trupa are peste 25 de ani de activitate, timp in care a experimentat genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock si grunge.

HOROSCOP chinezesc pentru saptamana 19-23 iunie 2019. Sobolanii trebuie sa fie rabdatori, Tigrii dau dovada de gesturi de bunatate

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 19-23 IUNIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

Loteria bonurilor fiscale. Ce bonuri au iesit castigatoare la extragerea din luna iunie

Daca ai participat la loteria bonurilor fiscale, iata care au fost cele castigatoare. Ministerul Finantelor Publice a organizat, in cursul zilei de duminica, o noua extragere pentru bonurile fiscale din luna iunie. Loteria bonurilor fiscale. Care sunt castigatoarele din luna iunie? Ministerul Finantelor Publice a indicat castigatoarele lunii iunie. Acestea au fost bonurile fiscale in .

Radu Banciu: Cum ar fi sa candideze pentru sefia PSD Viorica Dancila si Cati Andronescu, iar Lia Olguta Vasilescu sa arbitreze?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din PSD, in comntextul in care social-democratii isi vor alege un nou lider la congresul din 29 iunie si, in.

HOROSCOP. Runele pentru saptamana 19-23 iunie 2019. Berbecii renasc din cenusa, Gemenii sunt extem de caritabili

HOROSCOP Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 17-23 IUNIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

HOROSCOP pentru saptamana 17-23 iunie. Gemenii trebuie sa fie diplomati, Berbecii trebuie sa gandeasca mult pana sa actioneze

Iata horoscopul saptamanal 17-23 iunie 2019 , o saptamana de contraste izbitoare, culori stralucitoare, pasiuni mari si romantism incredibil. Incepem saptamana pe un varf de energie adusa de Luna plina.

IN SEDINTA DIN 14 IUNIE: Tudor Ciurezu a cumparat 200.000 de actiuni SIF5

Tudor Ciurezu, presedinte - director general al SIF Oltenia SIF5), a achizitionat, prin mai multe operatiuni de piata realizate in data de 14 iunie, 200. 000 de actiuni SIF5, la un pret mediu de 2,0999 leiunitate, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare cu sediul in Craiova remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )