Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Iohannis o numeste pe Elena Tanasescu, fosta sa consiliera, judecator la Curtea Constitutionala. Acum un an, Tanasescu era implicata intr-un scandal

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis o numeste pe Elena Tanasescu, fosta sa consiliera, judecator la Curtea Constitutionala. Acum un an, Tanasescu era implicata intr-un scandal

Klaus Iohannis a numit-o luni peElena-Simina Tanasescu judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de noua ani, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, la ultima resedinta a domnitorului A. I. Cuza: Consider ca aceasta intalnire e una de suflet

Presedintele Iohannis a depus, sambata dimineata, o coroana de flori la placa comemorativa dedicata lui Alexandru Ioan Cuza, amplasata in Florenta, langa resedinta in care domnitorul si-a petrecut.

Simina Tanasescu a fost numita de presedintele Iohannis judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Siminei Tanasescu pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 9 iunie 2019.

Orban: PNL l-a invitat pe presedintele Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii i-au trimis invitatie presedintelui Klaus Iohannis de a participala mitingurile pe care liberalii le vororganiza la Iasi si Bucuresti. Noi ne dorim sa.

Presedintele Iohannis a participat la Florenta, la Conferinta The State of The Union

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, in calitate de invitat de onoare, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta si a avut o intrevedere cu premierul Giuseppe Conte.

Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Klaus Iohannis se plange ca lucreaza greu cu partidele de la putere. Aflat la Florenta, la o dezbatere pe tema viitorului Uniunii Europene, Iohannis nu a ratat ocazia de a vorbi despre scandalurile din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )