Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simina Tanasescu a fost numita de presedintele Iohannis judecator la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Simina Tanasescu a fost numita de presedintele Iohannis judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Siminei Tanasescu pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 9 iunie 2019. continuă pe Hotnews

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Klaus Iohannis a semnat decretul: Simina Tanasescu, numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Elena-Simina Tanasescu este numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis a numit-o Simina Tanasescu judecator la CCR. Cui ii ia locul fosta consiliera a presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis o propune pe fosta sa consiliera pe probleme juridice, Simina Tanasescu, pentru un post de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei.

IN LOCUL LUI PETRE LAZAROIU: Fostul consilier prezidential Simina Tanasescu, numita judecator la CCR

Fostul consilier prezidential Simina Tanasescu a fost numita astazi judecator la Curtea Constitutionala, in locul lui Petre Lazaroiu, printr-un decret semnat de presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis o numeste pe Elena Tanasescu, fosta sa consiliera, judecator la Curtea Constitutionala. Acum un an, Tanasescu era implicata intr-un scandal

Klaus Iohannis a numit-o luni peElena-Simina Tanasescu judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de noua ani, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

Presedintele Iohannis, la ultima resedinta a domnitorului A. I. Cuza: Consider ca aceasta intalnire e una de suflet

Presedintele Iohannis a depus, sambata dimineata, o coroana de flori la placa comemorativa dedicata lui Alexandru Ioan Cuza, amplasata in Florenta, langa resedinta in care domnitorul si-a petrecut.

Orban: PNL l-a invitat pe presedintele Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii i-au trimis invitatie presedintelui Klaus Iohannis de a participala mitingurile pe care liberalii le vororganiza la Iasi si Bucuresti. Noi ne dorim sa.

Presedintele Iohannis a participat la Florenta, la Conferinta The State of The Union

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, in calitate de invitat de onoare, la Conferinta The State of The Union, organizata de Institutul Universitar European de la Florenta si a avut o intrevedere cu premierul Giuseppe Conte.

Presedintele Iohannis, din nou in razboi cu Guvernul Dancila

Klaus Iohannis se plange ca lucreaza greu cu partidele de la putere. Aflat la Florenta, la o dezbatere pe tema viitorului Uniunii Europene, Iohannis nu a ratat ocazia de a vorbi despre scandalurile din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )