Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD va propune un premier independent daca Guvernul Orban este demis (surse) Ciolacu: Cine voteaza impotriva motiunii nu va fi pe liste la alegeri

Hotnews Hotnews,
 PSD va propune un premier independent daca Guvernul Orban este demis (surse) Ciolacu: Cine voteaza impotriva motiunii nu va fi pe liste la alegeri

Partidul Social Democrat va propune un premier independent in cazul in care Guvernul Orban va fi demis prin motiune de cenzura, au relatat surse din PSD pentru agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

DOCUMENT PSD a depus motiunea de cenzura cu titlul Guvernul OrbanPNL privatizarea democratiei romanesti Care este calendarul dezbaterii - UPDATE

PSD impreuna cu UDMR au depus joi motiunea de cenzura cu titlul Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti. Reprezentantii celor doua partide sustin ca Guvernul Orban trebuie demis de urgenta atat pentru ca schimbarea sistemului electoral in prag de alegeri incalca standardele europene, cat si pentru ca adoptarea acestor modificari s-a facut in mod unilateral, fara consultare si dezbatere, prin angajarea raspunderii de catre partidul aflat la putere. Conducerea Parlamentului a decis ca motiunea - semnata de 208 parlamentari PSD si UDMR - sa fie citita in plen luni, 3 februarie.

PSD a depus motiunea de cenzura Guvernul Orban-privatizarea democratiei romanesti

Motiunea de cenzura fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul Orban si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Ce contine motiunea de cenzura depusa de PSD: Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Guvernul Orban trebuie demis de urgenta atat pentru ca schimbarea sistemului electoral in prag de alegeri incalca standardele europene, cat si pentru ca adoptarea acestor modificari s-a facut in mod unilateral, fara consultare si dezbatere, prin angajarea raspunderii de catre partidul aflat la putere, se arata in textul motiunii de cenzura intitulate Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti, depusa joi la Parlament.

Gabriela Firea spune ca Orban este Dragnea doi. A asmutit jumatate din Guvern impotriva mea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat la TVR 1 ca premierul Orban este Dragnea 2, pentru ca a taiat bugetul Capitalei si a asmutit Guvernul impotriva sa. De altfel, Gabriela Firea a dezvaluit ca, in perioada in care Liviu Dragnea conducea PSD, acesta a trimis 50 de controale la Primiria Generala.

EXECUTIVUL SI-A ASUMAT RASPUNDEREA PE PROIECTUL PRIVIND ALEGEREA PRIMARILOR IN DOUA SCRUTINE Guvernul Orban, intre motiunea de cenzura si sesizarea Curtii Constitutionale

Alegerea primarilor in doua tururi, contestata de PSD si UDMR Partidul National Liberal PNL) a intrat in febra alegerilor, odata cu pasul facut ieri de Guvernul Orban, care si-a asumat raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Concediei masive in Guvernul Orban: cine va ramane fara un loc de munca din ministere

Din momentul in care Ludovic Orban a preluat conducerea Guvernului, a facut mai multe promisiuni legate de concedieri masive. Se pare ca, in sfarsit, se tine de cuvant. Daca interactionezi cu institutiile de stat din Romania, nu va dura foarte mult pana iti vei da seama ca exista foarte multi oameni a caror prezenta acolo .

Se schimba acest tip de pensie. Guvernul Orban, decizia care va afecta mii de romani

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, le-a cerut, in cadrul sedintei de guvern, ministrilor Muncii, Aparararii si Internelor sa aiba in vedere recalcularea pensiilor nesimtite. Tot acesta a afirmat ca sefimea si-a tras pensii nesimtite de 15. 000 de lei, iar acest fapt reprezinta o sfidare la adresa oamenilor care au muncit o viata. Se schimba acest tip .

Victor Ponta ameninta Guvernul Orban cu o noua motiune

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, anunta ca Pro Romania va initia o motiune de cenzura imediat ce Guvernul va adopta OUG prin care se privatizeaza banii dati de romani sistemului de sanatate, precizand ca se bazeaza pe sprijinul PSD, UDMR, ALDE si USR.

PSD depune motiunea: Pe ce voturi se bazeaza social-democratii pentru a demite Guvernul Orban

PSD incepe asaltul impotriva Guvernului si depune in scurt timp motiunea de cenzura. Social-democratii ameninta cu demiterea din momentul in care Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe schimbarea legislatiei electorale intr-un an cu alegeri.

PSD a castigat la CCR contestarea unui proiect de lege asumat de Guvernul Orban

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea PSD privind neconstitutionalitatea proiectului d.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )