Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD Sibiu, mesaj xenofob despre Iohannis, Barna si Orban: Nume romanesc versus nume de strain. Vasile versus Iohannis, Orban si Barna

B1 B1,
PSD Sibiu, mesaj xenofob despre Iohannis, Barna si Orban: Nume romanesc versus nume de strain. Vasile versus Iohannis, Orban si Barna

Un mesaj electoral cu un profund caracter xenofob a fost publicat marti seara de organizatia PSD Sibiu pe Facebook, in care Iohannis, Orban si Barna sunt criticati pentru ca au nume de straini, spre deosebire de. continuă pe B1

PSD Sibiu ii ataca pe Iohannis si Barna la ortodoxie si nume. Orban e si el vizat

Organizatia PSD Sibiu a lansat un atac dur asupra contracandidatilor Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Dan Barna, dar si asupra premierului Ludovic Orban, afirmand ca au nume de.

RISE Project promite noi dezvaluiri despre Dan Barna: Urmeaza un scurt proces de fact-checking (VIDEO)

Jurnalistii de la RISE Project promit noi dezvaluiri despre Dan Barna, prezidentiabilul USR. Pe pagina de Facebook a fost publicta un video cu o serie de declaratii ale candidatului USR, sub titlul Asculta cu.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

Dacian Ciolos, previziune sumbra despre noul Guvern Orban

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, copresedinte al Aliantei USR PLUS, apreciaza mobilizarea parlamentarilor care au indepartat azi prin vot PSD de la resursele publice si au dat increderea lor Guvernului Orban, dar.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Comasarea spitalelor presupune inchiderea unor institutii medicale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a vizitat Spitalul Judetean de Urgenta, la care s-au facut mai multe investitii in.

Mircea Badea, pronostic-soc despre Dan Barna: Daca nu intra in turul doi, il aresteaza saptamana viitoare!

Mircea Badea a comentat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, noile dezvaluiri facute de Rise Project despre candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna. Citeste si: Lovitura devastatoare.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

Alpinistul Alex Gavan, mesaj catre Klaus Iohannis: Daca un copac este taiat in tara asta, este taiat pentru ca are binecuvantarea, fie ea si muta, a presedintelui

Alex Gavan, alpinist si activist pentru mediu,i-a transmispresedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa, reamintindu-i ca, desi Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a catalogat taierile ilegale.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la P.

Ion Cristoiu, previziuni despre investirea Guvernului Orban: E o intelegere tacita intre fortele politice sa nu fie cvorum

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, a lansat mai multe ipoteze in jurul investirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )