Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alpinistul Alex Gavan, mesaj catre Klaus Iohannis: Daca un copac este taiat in tara asta, este taiat pentru ca are binecuvantarea, fie ea si muta, a presedintelui

Antena3 Antena3,
Alpinistul Alex Gavan, mesaj catre Klaus Iohannis: Daca un copac este taiat in tara asta, este taiat pentru ca are binecuvantarea, fie ea si muta, a presedintelui

Alex Gavan, alpinist si activist pentru mediu,i-a transmispresedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa, reamintindu-i ca, desi Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a catalogat taierile ilegale. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Klaus Iohannis, mesaj la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul. PSD a depasit oricine imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. Acesta a subliniat ca este foarte bucuros ca noul Guvern va aborda fronta problemele cu care se confrunta.

Klaus Iohannis, mesaj transant la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depasit orice imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. O spun foarte deschis ca respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani,.

Klaus Iohannis catre Birchall: Am apreciat postura pe care ati avut-o pentru independenta justitiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis felicitari Anei Birchall pentru mandatul de la s.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Dancila, la Focsani: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata la Focsani, dupa ce a iesit din biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila, a raspuns liderul PSD, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )