Libnet.ro
UNICEF

18:45

PSD Teleorman , mesaj de ziua lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD Teleorman , mesaj de ziua lui Liviu Dragnea

Membrii PSD Teleorman au postat pe Facebook un mesaj de ziua lui Liviu Dragnea, care implineste 57 de ani, numindu-l patriotul care le-a insuflat in ultimii ani puterea de a continua sa lupte pentru Romania. continuă pe Ziarul Bursa

PSD Teleorman, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Este despre patriotul care ne-a insuflat puterea

Organizatia PSD Teleorman a trimis un mesaj pe o retea de socializare, cu ocazia zilei de nastere a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Astazi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT in ultimii ani PUTEREA.

Codrin Stefanescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Sa fii puternic, camarade! Te asteptam acasa

Codrin Stefanescu, fostul secretar alPSD in perioada in care Liviu Dragnea a fost presedintele partidului, a transmis un mesaj fostului lider, de ziua acestuia. Astazi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu.

Irina Tanase, poezie emotionanta de ziua lui Liviu Dragnea: Si te iubesc cu patima avuta...

Iubita lui Liviu Dragnea i-a transmis acestuia un mesaj de ziua lui. Irina Tanase a postat o poezie de dragoste pe contul ei de Instagram. Poezia de dragoste scrisa de britanica Elizabeth Barrett Browning. Cum.

Lacrimi si poezie de ziua lui Liviu Dragnea, inchis la Rahova

Fostul lider PSD si-a sarbatorit ziua de nastere in spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde a primit vizita celor doi copii si a iubitei sale, Irina Tanase. Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat ca acesta a ramas puternic, insa nu optimist.

PSD Teleorman, elogiu condamnatului Liviu Dragnea: Astazi este despre patriotul care ne-a insuflat puterea

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, implineste luni, 28 octombrie, 57 de ani. Reprezentantii PSD Teleorman au postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare in care-l elogiaza pe fostul lider al partidului aflat in prezent la inchisoare.

Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in puscarie. Imagini unice cu fostul lider PSD in scoala generala

Liviu Dragnea a implinit 57 de ani. Fostul lider PSD isi aniverseaza ziua de nastere in Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Social-democratii i-au trimis mai multe mesaje cu ocazia zilei de nastere. Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in .

Liviu Dragnea, ANIVERSARE dupa gratii: Mesajul de suflet pe care PSD Teleorman si Codrin Stefanescu i l-au transmis conducatorului mult iubit: Te asteptam acasa, camarade! (FOTO)

Liviu Dragnea implineste 57de ani si isi va petrece ziua de nastere tot in puscarie, dupa ce directorul Penitenciarului Rahova a refuzat cererea de permisie pentru o zi a fostului lider PSD.

Liviu Dragnea, fara permisie de ziua lui: sarbatoreste varsta de 57 de ani dupa gratii

Directorul penitenciarului Rahova i-a refuzat vineri cererea fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, de a beneficia de o permisie astazi cu ocazia zilei sale de nastere, cand implineste 57 de ani. Desi fusese aprobata initial de catre comisia penitenciarului, permisia a fost refuzata la scurt timp dupa ce informatia a ajuns in presa.

Aniversare in inchisoare pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fostul ider PSD, implineste luni 56 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere in pus.

Liviu Dragnea, umilit de un deputat PNL. Ce putut sa spuna Florin Roman despre fostul lider PSD

Liviu Dragnea a fost umilit de carte un deputat din Partodul National Liberal. Flori Roman nu s-a mai putut abtine, asa ca si-a spus parerea sincera despre fostul lider al Partidului Social Democrat. Dragnea, umilit de un deputat PNL Deputatul Florin Roman a socat cu expunerea parerii sale extrem de sincere fata de fostul presedinte .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )