Libnet.ro
UNICEF

20:30

Irina Tanase, poezie emotionanta de ziua lui Liviu Dragnea: Si te iubesc cu patima avuta...

Antena3 Antena3,
Irina Tanase, poezie emotionanta de ziua lui Liviu Dragnea: Si te iubesc cu patima avuta...

Iubita lui Liviu Dragnea i-a transmis acestuia un mesaj de ziua lui. Irina Tanase a postat o poezie de dragoste pe contul ei de Instagram. Poezia de dragoste scrisa de britanica Elizabeth Barrett Browning. Cum. continuă pe Antena3

PSD Teleorman , mesaj de ziua lui Liviu Dragnea

Membrii PSD Teleorman au postat pe Facebook un mesaj de ziua lui Liviu Dragnea, care implineste 57 de ani, numindu-l patriotul care le-a insuflat in ultimii ani puterea de a continua sa lupte pentru Romania.

Codrin Stefanescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Sa fii puternic, camarade! Te asteptam acasa

Codrin Stefanescu, fostul secretar alPSD in perioada in care Liviu Dragnea a fost presedintele partidului, a transmis un mesaj fostului lider, de ziua acestuia. Astazi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu.

PSD Teleorman, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Este despre patriotul care ne-a insuflat puterea

Organizatia PSD Teleorman a trimis un mesaj pe o retea de socializare, cu ocazia zilei de nastere a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Astazi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT in ultimii ani PUTEREA.

Lacrimi si poezie de ziua lui Liviu Dragnea, inchis la Rahova

Fostul lider PSD si-a sarbatorit ziua de nastere in spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde a primit vizita celor doi copii si a iubitei sale, Irina Tanase. Codrin Stefanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a declarat ca acesta a ramas puternic, insa nu optimist.

Irina Tanase a postat o poezie de dragoste de ziua lui Dragnea: Cum te iubesc? Adanc si larg si-nalt (...) Si slobod, cum te lupti pentru dreptate Te voi iubi in moarte si mai tare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat o poezie de dragoste pe Instagram, de ziua fostului sef PSD, aflat acum dupa gratii. Poezia este un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett.

Irina Tanase, sonet de dragoste pentru Dragnea. Si te iubesc cu zilnica iubireSi slobod, cum te lupti pentru dreptate Curat, asa cum fugi de lingusire

Irina Tanase, iubita fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat luni, pe contul de Instagram, o poezie de dragoste, a autoarei britanice Elizabeth Barrett Browning. Dragnea implineste astazi 57 de ani, iar in ultimele cinci luni s-a aflat in spatele gratiilor, in penitenciarul Rahova.

De ziua lui Dragnea, Irina Tanase a postat pe Instagram un sonet de dragoste: Cum te iubesc? Sa-ncerc o-nsiruire. Adanc si larg si-nalt

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a postat pe Instagram, de ziua fostului lider PSD, un sonet de dragoste scris de Elizabeth Barrett Browning, o poeta britanica din epoca victoriana.

Liviu Dragnea, cadouri din puscarie pentru logodnica sa? Ce a primit Irina Tanase si a vrut sa arate tuturor

Irina Tanase isi tine la curent prietenii din mediul online cu diverse postari. Tanara le arata adesea ce face, in absenta lui Liviu Dragnea, iar de curand a impartasit cu internutii o surpriza pe care i-a facut-o chiar seful PSD. Desi se afla in spatele gratiilor, acesta este foarte atent fata de iubita lui si .

Irina Tanase si Valentin Dragnea au venit la Rahova cu daruri pentru Liviu Dragnea

Irina Tanase, impreuna cu Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, a sosit, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este incarcerat. Cei doi nu au facut declaratii.

Liviu Dragnea, fara permisie de ziua lui: sarbatoreste varsta de 57 de ani dupa gratii

Directorul penitenciarului Rahova i-a refuzat vineri cererea fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, de a beneficia de o permisie astazi cu ocazia zilei sale de nastere, cand implineste 57 de ani. Desi fusese aprobata initial de catre comisia penitenciarului, permisia a fost refuzata la scurt timp dupa ce informatia a ajuns in presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )