Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD Timis a votat pentru schimbarea lui Liviu Dragnea. Fost presedinte al filialei: E un divort din vina ambilor

Adevărul Adevărul,
PSD Timis a votat pentru schimbarea lui Liviu Dragnea. Fost presedinte al filialei: E un divort din vina ambilor

Reprezentantii PSD Timis s-au intalnit vineri in Comitetul Executiv Judetean, pentru a stabili daca sustin sau nu scrisoarea care cere demisia lui Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Disidentii din PSD solicita demisia imediata a lui Liviu Dragnea

Mult asteptata scrisoare prin care un grup de lideri din cadrul PSD ii solicita demisia lui Liviu Dragnea din func-tia de sef al partidului a fost in sfarsit finalizata si data publicitatii. Scrisoarea, intitulata Declaratie comuna si semnata de mai multi membri din Comitetul Executiv al PSD, printre care se numara si grupul de initiativa constituit din vicepremierul Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, Gabriela Firea - primar general al Capitalei, Adrian Tutuianu - vicepresedinte al Senatului si fost ministru al Apararii Nationale, se doreste a fi un prim pas in normalizarea relatiilor pe care partidul le are cu societatea civila si cu Presedintia Romaniei.

Harta desfasurarii fortelor in PSD. Judete pro si contra lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire o harta care arata judetele pro si contra lui Liviu Dragnea in PSD. Harta a fost realizata in baza afirmatiilor publice facute de lideri.

Opinia separata a judecatorului care a vrut achitarea lui Dragnea n dosarul angajarilor fictive: Nu se pot retine ca probe temeinice opinii personale de tipul Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu

Judecatorul Stefan Pistol, cel care a votat pentru achitarea lui Liviu Dragnea in cazul DGASPC Teleorman, spune ca din rechizitoriul intocmit de DNA nu reiese modalitatea concreta prin care liderul PSD a influentat mentinerea celor doua angajate in cadrul Directiei judetene de Protectia Copilului, iar declaratiile de la dosar care sustin acuzatiile procurorilor nu se coroboreaza cu alte probe.

PSD Alba nu se leapada de Liviu Dragnea. Ruptura intre Ioan Dirzu si baronul Paul Stanescu

PSD Alba ramane de partea presedintelui Liviu Dragnea. Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a decis, joi, sa il sustina in continuare pe presedintele partidului.

PSD Timis a votat cu larga majoritate sa sustina scrisoarea anti-Dragnea

PSD Timis a votat, joi, in cadrul Comitetului Executiv Judetean, pentru sustinerea scrisorii anti-Dragnea, in care liderului partidului i se cere demisia din functie, transmite Mediafax.

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii.

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Reprezentantii PSD Timis sustin ca Dragnea ar trebui sa demisioneze

Reprezentantii PSD Timis s-au intalnit vineri in Comitetul Executiv Judetean, pentru a stabili daca sustin sau nu scrisoarea care cere demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )